Gyserfilm, thrillere og sci-fi på Netflix Danmark

I marts kommer der en række nye film og serier på den danske Netflix, og en del af dem er gyser-relateret. Se hvilke film og serier inden for horror, thriller og sci-fi, der kommer på Netflix i marts 2017 nedenfor.

Listen bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

It Follows

Premiere 01/03/2017

Efter sex finder Jay ud af, at hendes date har videregivet en dødbringende forbandelse, der kun kan afværges ved at have sex med en anden intetanende partner.

Dolores Claiborne

Premiere 01/03/2017

Baseret på Stephen King-bogen af samme navn. I næsten 25 år har Dolores passet den sure gamle dame Vera på en lille år ud for Maine. Da Vera falder ned af trappen og dør falder mistanken på Dolores ikke mindst på grund af de vedholdende rygter om, at hun også var skyld i sin mands død år tilbage. Dolores datter sætter sig for at finde ud af, hvad der foregår.

Devil’s Knot

Premiere 01/03/2017

Det lille samfund i West Memphis tørster efter hævn, da tre 8-årige slås ihjel, og mistænker tre unge satanister.

The Exorcism of Anna Ecklund

Premiere 01/03/2017

Da en husmor viser sig at være besat, tager hendes mand hende med til et kloster til djævleuddrivelse, hvilket igangsætter en episk kamp mellem det gode og det onde.

Bates Motel – Sæson 3

Premiere 10/03/2017

Alle ved, hvad der skete i Psycho, men i denne skræmmende serie kommer seerne ind i Norman Bates’ verden, før Marion Crane ankom.

Grimm – sæson 3

Premiere 11/03/2017

Kriminalbetjenten Nick Burkhardt opdager, at han er den sidste i Grimm-slægten – væsner, som beskytter menneskets verden mod monstre, der er vakt til live af eventyr.

12 Monkeys – sæson 1

Premiere 15/03/2017

I en postapokalyptisk fremtid bruger en tidsrejsende sine kræfter til at vende tilbage til nutiden og forsøge at stoppe den plage, der er ved at udrydde menneskeheden.

Ataud Blanco

Premiere 15/03/2017

Efter at hendes datter er blevet bortført af en lastbilchauffør på en øde landevej, optager en ung mor forfølgelsen, men bliver ubevidst en brik i et djævelsk spil.

Pandora

Premiere 17/03/2017

I Pandora rammes et atomkraftværk i en lille, stille by af en katastrofe da der sker et uventet jordskælv. Kim Nam-gil spiller Jae-hyuk, en mand, der ofre sit liv for at redde sin familie og land fra en forestående atomare eksplosion. Filmen er lavet af den prisvindende Park Jung-Woo, der er kendt for sci-fi horrorfilmen Deranged.

Poltergeist (2015)

Premiere 18/03/2017

I denne gyser-genindspilning opdager en forstadsfamilie, at deres nye hjem hjemsøges af onde ånder, som kidnapper deres yngste datter.

Resident Evil: Retribution

Premiere 25/03/2017

Umbrella Corporations dødelige T-virus forandrer almindelige mennesker til en hær af levende døde, og menneskeheden har kun ét håb: Alice.

The Discovery

Premiere 31/03/2017

The Discovery om et ungt par, der forelsker sig, mens de begge kæmper med en tragisk fortid og prøver at finde frem til sandheden om livet efter døden. Videnskaben har nemlig bevist, at der er et liv efter døden, og millioner af mennesker er derfor begyndt at tage deres eget liv, for at komme “derhen”.