:: Anmeldelse ::

Med manuskript af Neveldine & Taylor, som står bag ‘Crank’ 1 og 2 samt den kommende ‘Gamer’, som har et powercast uden lige (og hvor de selv indtager instruktørstolen), skulle man tro, at historien i PATHOLOGY ville være filmens styrke. Det er desværre ikke tilfældet.

Der er et par klichefyldte scener med lidt girl-on-girl action og en hel del (straight) scener, der grænser til soft core porn. Og fair nok, i de klichefyldte horror film er der plads til, at man tramper lidt rundt på grænsen for, hvad der er relevant for historien. Problemet med denne film er bare, at den tager sig selv ALT for alvorligt… men alligevel skal der altså disse irrelevante – og meget kiksede – ”grænsebrydende” øjeblikke til. Desværre klinger det hele meget hult og falder tungt til jorden.

Historien havde bestemt potentiale, og skuespillerne gjorde hvad de kunne, men resultatet er bare ikke godt. Sjældent har man set så plat et resultat, når gode folk står bag, men måske fejlen skal findes hos instruktøren eller producerne. Det håber vi i hvert fald herfra og ser fortsat frem til ”Gamer”.

:: Heaven of Trivia ::

Samme team vender efter ‘Gamer’ tilbage til horror genren med filmen ‘Jonah Hex’, som foregår i det vilde vesten og har både vodoo og en hær af zombier som ingredienser.

Fakta

(Originaltitel: Pathology)

DVD: 05-05-2009
Genre: Gyser / Thriller
Instr.: Marc Schölermann
Medv.: Milo Ventimiglia, Lauren Lee Smith, Alyssa Milano, Michael Weston, m.fl.
Land: USA, 2008