THE BOYS: SÆSON 4 har nu premiere på Prime Video. Den er lige så vanvittig og blodig som før. Men også uhyggeligt velkendt og dyster med masser af referencer til den virkelige verden. Læs vores sæson 4 anmeldelse af The Boys her!

THE BOYS: SÆSON 4 har nu fået premiere på Prime Video med de første tre (ud af otte) afsnit. Hvis du har været fan af serien indtil videre, bør du også være meget tilfreds med denne seneste sæson.

Det er en god idé at have set spin-off-serien Gen V for at følge med i alt, hvad der sker. Det er ikke strengt nødvendigt, men kan stærkt anbefales. Som altid kan du forvente, at denne seneste sæson bliver blodig, voldelig, overdrevet og fuld af overraskelser. Og ja, vildere end nogensinde!

Læs videre på vores anmeldelse af The Boys sæson 4 nedenfor. Find de første 3 afsnit på Prime Video fra 13. juni 2024.

OK, det eskalerede hurtigt!

Med sæson 4 af The Boys er vi endt i en verden, der er på randen af ​​totalt kaos. Supes (mennesker med superheltekræfter) er opdelt i dem, der ønsker at sameksistere med “almindelige” mennesker, og dem, der ønsker at dominere.

Et eller andet sted i midten – men som bestemt også gerne vil have magten – finder vi Victoria Neuman. Som nyvalgt vicepræsident er hun meget tæt på at komme ind i det ovale kontor. Præsidenten skal bare lige vippes af pinden, men den slags er der råd for.

Hun bliver dog også presset mere og mere af ​​Homelander, der konsoliderer sin magt. Som altid med Homelander (spillet genialt af Antony Starr), eskalerer tingene ekstremt hurtigt. Han skifter mening og handler impulsivt hele tiden. Derfor er det også umuligt for nogen reelt at samarbejde med ham!

Det er skræmmende, men giver også en historie, der konstant overrasker. Og ja, chokerer. Ret ofte. “Do Not Reveal”-spoilerne, der er angivet for hver episode [de kommer med de screenere, vi modtager til at kunne skrive denne anmeldelse] er lange.

Du kan se frem til en masse chok og vilde udviklinger. Intet og ingen er sikre i denne serie!

Dem, der kæmper mod Homelander

På den anden side af kampen om magt ser vi Butcher (Karl Urban), som har skadet sig selv ret meget ved at tage V for at få midlertidige superkræfter i sæson 3. Han har nu en kæmpe hjernesvulst og kun måneder tilbage at leve. Inden hans tid er omme, vil han prøve at rette op på nogle ting.

Hans løfte om at beskytte Beccas søn, Ryan, er gået ad helvede til, da Ryan nu er sammen med Homelander (hans biologiske far). Desuden er han ikke længere leder af “The Boys”. For god ordens skyld inkluderer Boys-gruppen også kvinderne Kimiko og Starlight. To meget stærke Supes!

MM (eller Mother’s Milk) er nu lederen, men han kæmper også med mange personlige problemer. Herunder stedfaren til hans datter, der er den største Homelander-fan. Det er sateme ikke rart! Alligevel skal hele holdet af The Boys finde en måde at arbejde sammen på, hvis de vil redde verden.

The Boys: Sæson 4 – Anmeldelse | Prime Video

Virkeligheden som inspiration

I The Boys sæson 4 vil du høre sætninger, der er direkte citater fra rigtige politikere. Ikke bare en eller to gange, men flere gange og på måder, der fremhæver, hvor vanvittige de lyder.

Hele “kunst imiterer virkeligheden”-viklen har altid været et nøgleelement for The Boys. Alligevel er det taget til et helt nyt niveau med sæson 4.

Faktisk finder sæsonfinalen sted den 6. januar. En dato, der for evigt er indskrevet i historiebøgerne for USA, og med The Boys vil du se fiktion efterligne virkeligheden på de mest skræmmende måder. Det giver naturligvis også mange dystre og brutale øjeblikke, der rammer meget tæt på virkeligheden.

Dette er ikke en feel-good-serie, men den kan måske minde alle om at kæmpe for det, man tror på. Eller i det mindste ikke bare gå med til noget, man ved i hjertet (eller mærker i maven) er forkert.

Se The Boys sæson 4 på Prime Video nu!

The Boys handler – i sin grundpræmis – om en gruppe selvtægtsfolk kaldet “The Boys”. De ønsker at afsløre sandheden om “The Seven” superheltene og Vought. Sidstnævnte er et multimilliard-konglomeratet, der administrerer superheltene. Og har en masse beskidte (ofte blodige) hemmeligheder.

Det er, men andre ord, David mod Goliat. De tilsyneladende magtesløse mod de supermægtige. Efter tre sæsoner er man dog overrasket over at se i sæson 4, at det ikke er så enkelt. Også Vought og The Seven elsker at portrættere sig selv som magtesløse og uskyldige, hvilket er underligt bekendt.

Alt imens man taler om “Jewish Space Lasers” og hævder, at de, der er imod dem, er kannibaler, der spiser og dræber uskyldige børn. Der er også en meget stærk “Pizzagate“-reference i et afsnit. Generelt er det Fox News-retorikken, hvor de “stakkels, gode, kristne og hvide amerikanere” er jaget vildt.

The Boys er baseret på The New York Times’ bedst sælgende tegneserie af Garth Ennis og Darick Robertson, der også fungerer som executive producers. Prime Video-serien er udviklet af executive producer og showrunner Eric Kripke.

Sæson 4 af The Boys har premiere med tre afsnit, og disse burde være nok til at få dig fanget igen. Faktisk er et afsnit rigeligt, men jeg er glad for, at vi får tre til at komme tilbage til denne verden. Det ottende og sidste afsnit af sæsonen kommer den 18. juli 2024.

The Boys slutter med sæson 5

Når sæson 4 slutter, vil du helt sikkert søge efter nyheder om sæson 5. Heldigvis har The Boys sæson 5 allerede fået grønt lys forud for sæson 4-premieren.

Vi ved dog også, at sæson 5 af The Boys bliver den sidste sæson. Med alt det, der sker i sæson 4 (inklusive alle de skønne cameos og referencer fra det virkelige liv), er jeg meget glad for, at vi får endnu en sæson.

Lige så dystert og forfærdeligt som alt altid har været i Supes-verdenen i The Boys, ser det ud til, at en femte sæson er et godt sted at afslutte det hele. Serieskaber og sæson 4 showrunner Erik Kripke har udtalt, at sæson 5 bliver den sidste sæson af The Boys.

Dog er der flere spin-off produktioner på tegnebrættet, så vi skal nok få mere fra denne vilde og vanvittige verden med superhelte!

The Boys sæson 4 har premiere på Prime Video den 13. juni 2024.

FAKTA

Skaber: Eric Kripke
Instruktører: Philip Sgriccia, Frederick E.O. Toye, Shana Stein, Catriona McKenzie, Philip Sgriccia, Eric Kripke
Manuskript: David Reed, Eric Kripke, Jessica Chou, Anslem Richardson, Paul Grellong, Geoff Aull, Judalina Neira
Medvirkende: Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Nathan Mitchell, Colby Minifie, Claudia Doumit, Cameron Crovetti, Susan Heyward, Valorie Curry, Jeffrey Dean Morgan, Simon Pegg, Rosemarie DeWitt, Olivia Morandin, Jim Beaver, Laila Robins, Matthew Edison, Matthew Gorman

Plot

I sæson fire er verden på afgrundens rand. Victoria Neuman er tættere end nogensinde på det ovale kontor og under Homelanders kontrol, som er ved at befæste sin magt. Butcher, som kun har få måneder tilbage at leve i, har mistet Beccas søn og sit job som The Boys’ leder. Resten af holdet er trætte af hans løgne. Med mere på spil end nogensinde før er de nødt til at finde en måde at arbejde sammen på og redde verden, før det er for sent.

Forfatter

  • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

    Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.

    Vis alle indlæg