THE BROKEN er en psykologisk thriller med Lena Headey i hovedrollen. Læs vores mini-anmeldelse nedenfor.

Selvom THE BROKEN starter noget langsomt, og man længe er i tvivl om, hvad der egentlig foregår, så er historien spændende nok til at fastholde ens interesse fra starten.

Det er især skuespillernes nerve, hvor Lena Headey har den altoverskyggende hovedrolle og gør det rigtig godt.

Desværre slutter filmen underligt uforløst, og det er lidt af et antiklimaks.

Spændingen bygges godt op, men så er den pludselig slut og potentialet til en rigtig god og anbefalelsesværdig film dykker betragteligt, hvilket er synd.

: Heaven of Trivia ::

Sean Ellis, der både har skrevet og instrueret denne film, er stadig ret ny på horror scenen, men har dog bedrevet nogle exceptionelt gode (og prisvindende) horror kortfilm, så det er bestemt et navn, man skal holde øje med.

The Broken var da også en filmene i “8 Films To Die For III” ved januar 2009’s After Dark Horrorfest.

Fakta

(Originaltitel: The Brøken)

DVD: 14-04-2009
Genre: Thriller
Instruktør: Sean Ellis
Medvirkende: Lena Headey, Richard Jenkins, Ulrich Thomsen m.fl.
Land: UK/Frankrig, 2008

Forfatter

  • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

    Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.

    Vis alle indlæg