WORST ROOMMATE EVER Sæson 2 på Netflix byder på fire nye afsnit om vanvittige og farlige bofælle-situationer. Den er stadig fascinerende. Læs vores Worst Roommate Ever sæson 2 anmeldelse her!

WORST ROOMMATE EVER Sæson 2 er nu på Netflix. Hvis du troede, at sæson 1 var vild, vil du hurtigt indse, at der var meget mere, hvor det kom fra.

LÆS OGSÅ

Vores sæson 1 anmeldelse af Worst Roommate Ever, der havde fem afsnit >

Hvert afsnit er omkring en time, og lige når du tror, ​​serien har ramt et højdepunkt, fortsætter det. Fra mental tortur til reelle mordforsøg er disse bofæller som noget lige ud af en gyserfilm.

Læs videre på vores sæson 2 anmeldelse af Worst Roommate Ever nedenfor. Find de fire nye afsnit på Netflix fra 26. juni 2024.

Fire nye vilde og sande historier

Med anden sæson vender Worst Roommate Ever tilbage til Netflix med mere af det samme. Det mener jeg på en god måde, da sæson 1 var lige så fascinerende, som den var skræmmende.

De fire nye historier er alle sande, så vi er igen i true crime-territorium.

Vi laver lige en hurtig gennemgang af de fire nye episoder og deres true crime-sag nedenfor.

“My BFF Tried to Kill Me” 

Det officielle plot: Rachel og Janie var bedste venner, inden de blev bofæller. Men Janies besættelse af at ville opfostre Rachels lille søn intensiveres samtidigt med hendes dræberinstinkt.

Worst Roommate Ever: Sæson 2 – Anmeldelse | Netflix True Crime Dokumentarserie

“Housemate from Hell”

Det officielle plot i dette afsnit: Pensionisten Anita Cowen søger lejere til sit hjem i Palm Springs og åbner dørene for den charmerende advokat Scott Pettigrew. Deres lille bofælesskab tager dog en frygtelig drejning. 

“Burning Down the House”

Det officielle plot: Veteranen James “Bo” Bowden flytter ind hos sin soldaterkammerats enke, Tammy. Blandt andet for at hjælpe med at opfostre hendes søn, men udsættes for en række livsfarlige “uheld”.

“The Lethal Landlord”

Det officielle plot af sidste afsnit: En viral TikTok-video sender efterforskere hjem til Michael Dudley – en mand fra Seattle, der har udlejet et værelse til et forsvundet ungt par.

Sæson 2 af Worst Roommate Ever kan ses på Netflix nu

True crime-dokuserien er stadig en produktion fra Blumhouse Television og ITV America. Den er denne gang instrueret af Cynthia Childs. Både Jason Blum og Cynthia Childs er derudover også executive producers.

Hvis du nød sæson 1 af denne serie, kan du også forvente at finde denne anden sæson fascinerende. Vi taler om sande mareridt fra det virkelige liv for ofrene. Titelkaraktererne er som regel dybt ondsindede og ofte også voldelige i deres tilgang.

Tjek den ud på Netflix nu og opdag kilden til dit næste mareridt!

Worst Roommate Ever Sæson 2 er på Netflix fra den 26. juni 2024.

Plot

Voldelige svindlere. Iskolde mordere. Disse frygtelige, virkelige historier afdækker nogle af de værste oplevelser ved at dele bolig, man overhovedet kan forestille sig.

Forfatter

  • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

    Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.

    Vis alle indlæg