Natten mellem søndag og mandag var der Super Bowl finale, og traditionen tro, var der premiere på en række trailere. Heriblandt nogle nye horror trailere, som du kan se her.

Før finalen overhovedet var gået i gang, lagde instruktør Jordan Peele (Get Out) en ny trailer op fra hans kommende gyserfilm Us.

En mor (Lupita Nyong’o ) og en far (Winston Duke) tager deres børn med til familiens hus ved stranden, hvor de har planer om at trække stikket ud og hygge med venner (bl.a. Elizabeth Moss). Men aftenen tager en brutal drejning, da nogle uventede gæster dukker op.

Den nye trailer varer kun 1 minut, og du kan se den nedenfor.

Biografpremiere: 21. marts 2019

Scary Stories to Tell in the Dark følger en gruppe unge, der må opklare mysteriet omkring et pludseligt og makabert dødsfald i deres lille by.

Vi var blevet lovet en trailer til den kommende gyserfilm Scary Stories We Tell in the Dark, som er skrevet af bl.a. Guillermo del Toro og instrueret af André Øvredal (Troldjægeren).

I stedet fik vi 3 teaser trailere (eller nærmere tv spots), som  er samlet i én video nedenfor.

Biografpremiere: 9. august 2019 (USA)

Sidst, men ikke mindst, kom der et særligt Super Bowl spot for det kommende Twilight Zone reboot, som Jordan Peele også står bag.

Serien får premiere i USA den 1. april 2019 med to afsnit. Vi ved endnu ikke, om Twilight Zone kommer til Danmark.

Se Twilight Zone videoen nedenfor.