Hollywood Reporter fortæller nu, at Ole Bornedal skal instruere ‘Dibbuk Box’, som er en horror/thriller, Lionsgate laver sammen med Sam Raimi’s Ghost House.

En Dibbuk er en ond jødisk ånd, der er fanget i en æske. Filmen skulle være en blanding af ’The Exorcist’ og ’The Shining’ og er baseret på virkelige hændelser om en familie, der bliver besat af en demonisk æske, som de desperat forsøger at komme ud af.

Manuskriptet er skrevet af Juliet Snowden og Stiles White, som også har lavet ’Knowing’ og ’Boogeyman’. Det forventes at optagelserne starter januar 2011.

Vi følger historien, hvis der kommer noget nyt på bordet.

Om forfatteren

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.