I søndags var der mid-season finale på The Walking Dead i USA, og i en af reklamepauserne blev der vist det første klip fra den kommende tv-serie The Strain.

Historien handler om en invasion af New York City, da byen bliver ramt af en vampyr-virus – siden hen breder det sig til resten af verden! Den fortæller også om vampyr-racens oprindelse helt tilbage til det Gamle Testamente.

strainGuillermo del Toro – som også har skrevet bogen i samarbejde med Chuck Hogan – instruerer første afsnit, som bliver vist i USA på FX kanalen i juli 2014. Sæson kommer til at bestå af 13 afsnit. Rollerne spilles af Corey Stoll (House of Cards), Mia Maestro (Alias), Sean Astin (Ringenes Herre), Kevin Durand (Lost), Natalie Brown (Being Human), Jonathan Hyde (Mumien), Richard Sammel (Inglourious Basterds), Robert Maillet (Pacific Rim) og Ben Hyland (House of Cards).

Se klippet nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg