Leder du efter nye gyserfilm på Netflix i december 2021? Se her en liste over hvilke gyserfilm, thrillere, true crime og science fiction-film samt serier, der kommer på Netflix i løbet af december 2021.

Listen over gyserfilm, thrillere, true crime & sci-fi film samt serier på Netflix i december 2021 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Netflix’ egne titler har altid premiere kl. 9 dansk tid, mens titler de køber fra andre ofte har premiere tidligere.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne fra Netflix, og titlerne kan også blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

Lost in Space: Sæson 3 (2021)

Premiere den 1. december 2021 

Efter at være nødlandet på en fremmed planet kæmper familien Robinson mod alle odds for at overleve og slippe væk. Men de er omgivet af skjulte farer.

The Cleanse (2018)

Premiere den 1. december 2021 

En modløs mand, der trænger til glæde, tager på et kurophold, hvor en juicekur gør indre dæmoner meget håndgribelige. Advarsel: Bivirkningerne kan variere.

Læs vores anmeldelse >

Andre titler med premiere den 1. december 2021:

Accident (2009)
Lakeview Terrace (2008)
Alissa (1998)
Circus of Horrors (1960)

Prærieulvene / The Coyotes (Miniserie)

Premiere den 2. december 2021

En gruppe venner på camping finder nogle diamanter i skoven, hvilket bliver starten på en prøvelse, der kommer til at teste deres venskab – og sætte deres liv på spil.

Læs vores THE COYOTES anmeldelse (engelsk) >

The Whole Truth (2021)

Premiere den 2. december 2021

Da to søskende falder over et mystisk hul i væggen hjemme hos deres bedsteforældre, afslører rædselsvækkende begivenheder uhyggelige hemmeligheder om deres familie.

Læs vores THE WHOLE TRUTH anmeldelse (engelsk) >

VOIR: Sæson 1 (2021)

Premiere den 6. december 2021

Filmelskere dissekerer store filmiske øjeblikke, der begejstrede, forvirrede, udfordrede og ændrede dem for evigt i denne samling af visuelle essays. Blandt andet Jaws (Dødens gab) og diverse hævnfilm. Produceret af David Fincher.

Læs vores VOIR anmeldelse (engelsk) >

Dos / Two (2021)

Premiere den 10. december 2021

En mand og en kvinde vågner og opdager, at deres maver er syet sammen. De kender ikke hinanden, og de bliver endnu mere chokerede, da de opdager, hvem der står bag.

Læs vores DOS anmeldelse >

The Unforgivable (2021)

Premiere den 10. december 2021

Løsladt fra fængslet til et samfund, der ikke vil tilgive hendes fortid, søger en kvinde (Sandra Bullock) frelse ved at lede efter den søster, hun efterlod.

Læs vores UNFORGIVABLE anmeldelse >

Aranyak: Sæson 1 (2021)

Premiere den 10. december 2021

Politiske kneb, personlige dagsordener og grusomme myter afdækkes, da to betjente forsøger at navigere i et net af mistænkte efter et gådefuldt mord.

Inspector Koo: Sæson 1 (2021)

Premiere den 11. december 2021

En tidligere betjent vender tilbage på arbejdsmarkedet som forsikringsefterforsker og leder efter spor på gerningssteder, der er iscenesat af en seriemorder.

The Guardian (2021)

Premiere den 16. december 2021 (kun med engelsk sprogindstilling)

A tragedy surrounding a pop star propels her backup singer to fame, but the new star is plagued by supernatural occurrences.

Læs vores THE GUARDIAN anmeldelse (engelsk) >

The Witcher: Sæson 2 (2021)

Premiere den 17. december 2021

Geralt af Rivia er overbevist om, at Yennefer døde i kampen ved Sodden, så han bringer prinsesse Cirilla til det sikreste sted, han kender; Hans barndomshjem Kaer Morhen. Mens kontinentets konger, elvere, mennesker og dæmoner stræber efter overherredømmet uden for dets mure, må han beskytte pigen mod noget langt farligere: Den mystiske magt, hun besidder indeni.

Læs vores THE WITCHER 2 anmeldelse >

Bortført / The Girl From Oslo: Season 1 (2021)

Premiere den 19. december 2021

Da hendes datter bliver bortført, rejser en norsk diplomat til Mellemøsten, hvor hun trækker på gamle venskaber og en dyb hemmelighed for at forsøge at få hende frigivet.

The Silent Sea: Sæson 1 (2021)

Premiere den 24. december 2021

En videnskabskvinde slutter sig til en mission, som skal hente nogle mystiske prøver fra en rumstation, hvor alle ombord, herunder hendes søster, blev dræbt i en ulykke.

Læs vores THE SILENT SEA anmeldelse (engelsk) >

Don’t Look Up (2021)

Premiere den 24. december 2021

To astronomer tager på en presseturné for at advare menneskeheden om en altødelæggende komet med kurs mod Jorden. Reaktionen fra en travlt optaget verden: nå!

Crime Scene: The Times Square Killer (2021)

Premiere den 29. december 2021

I 1970’ernes New York jager politiet Torso-morderen, der går efter kvinder for at udleve sine syge fantasier. En dokumentarserie, der dykker ned i de værste forbrydelser.

Læs vores CRIME SCENE anmeldelse (engelsk) >

Stay Close: Sæson 1 (2021)

Premiere den 31. december 2021

Kriminalbetjent Jack Broome er besat af en gammel sag om et forsvundet par. 17 år efter dukker en sag op, der måske har tråde til fortiden og får afgørende betydning for nogle af de tidligere implicerede. Baseret på Harlan Coben romanen Bliv hos mig.

Læs vores STAY CLOSE anmeldelse >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.