Hvilke gyserfilm kommer der på Netflix i september 2022? Se her en liste over de gyserfilm, thrillere, true crime og science fiction-film samt serier, der kommer på Netflix i september 2022.

Listen over gyserfilm, thrillere, true crime & sci-fi film samt serier på Netflix i september 2022 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne annonceres.

Netflix’ egne titler har normalt premiere kl. 9 dansk tid, mens titler de køber fra andre ofte har premiere tidligere på dagen.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne fra Netflix, og titlerne kan også blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

Premiere den 1. september 2022

Eksorcisten III (1990)
I, Monster (1971)
The Hand of the Night (1968)
The House Across the Lake (1954)

Devil in Ohio (miniserie)

Premiere den 2. september 2022

En psykiater vil beskytte en ung patient, som er flygtet fra en mystisk kult, og tager pigen med hjem. Det bringer psykiaterens egen familie – og eget liv – i fare.

Læs vores DEVIL IN OHIO anmeldelse >

Operation Ragnarok (2018)

Premiere den 3. september 2022

I denne dystopiske thriller frigives en mystisk virus, der gør mennesker til monstre, efter en ulykke. Nu skal beboerne slå sig sammen for at overleve.

La mujer que hablaba con los muertos (2014)

Premiere den 3. september 2022

Elena er træt af sit svindelnummer med falske séancer og beslutter sig for at holde en sidste session – men en uventet gæst vender op og ned på aftenen.

Indian Predator: The Diary of a Serial Killer (tv-serie)

Premiere den 7. september 2022

En mistænkt til mordet på en journalist pågribes, og sagen betragtes som opklaret, indtil en hemmelig dagbog peger på yderligere 13 ofre – og mulig kannibalisme.

Læs vores engelske INDIAN PREDATOR anmeldelse >

HollyBlood (2022)

Premiere den 7. september 2022

Desperate to win the affection of his crush, a shy teen masquerades as a vampire, unaware that a real immortal is lurking in the background.

Læs vores engelske HOLLYBLOOD anmeldelse >

The Imperfects: Sæson 1

Premiere den 8. september 2022

Efter at Abbi, Tilda og Juan har deltaget i et eksperiment, der giver dem forfærdelige bivirkninger, går de sammen om at finde den ansvarlige videnskabsmand – og en kur.

Læs vores THE IMPERFECTS anmeldelse >

Fanget – en morder iblandt os / Entrapped

Premiere den 8. september 2022

I en ny sæson af Fanget – en morder iblandt os efterforsker Andri og Hinrika mordet på et kultmedlem, der har forbindelse til en jordstrid og en forsvundet kvinde.

Miltbrandbrevene / The Anthrax Attacks

Premiere den 8. september 2022

I dagene efter 11. september 2001 spreder breve, der indeholder dødbringende miltbrandsporer, panik og tragedie i USA. Denne dokumentar følger FBI’s efterforskning.

End of the Road (2022)

Premiere den 9. september 2022

Den nylige enkemor Brenda kæmper for at beskytte sin familie under en rystende biltur, da et mord og en forsvundet pose kontanter kaster dem ud i fare.

Læs vores END OF THE ROAD anmeldelse >

Santa Sangre (1989)

Premiere den 9. september 2022

I denne intense, hallucinationsfyldte thriller hjælper en traumatiseret ung mand sin hævngerrige mor, som mangler begge arme, med et grusomt dræbertogt.

Vampires (2015)

Premiere den 10. september 2022

A pair of vampires lure unsuspecting travelers to their stately country home for uninhibited sex that has blood-curdling consequences.

Sins of Our Mother (dokumentarserie)

Premiere den 14. september 2022

Da Lori Vallows børn forsvandt, afslørede eftersøgningen efter dem en række mistænkelige dødsfald, en ny mand, der delte hendes dommedagssyn – og mord.

Læs vores engelske anmeldelse >

Den katolske skole (2021)

Premiere den 14. september 2022

I 1975 begår tre elever på et prestigefyldt katolsk gymnasium i Rom en rædselsvækkende forbrydelse, der chokerer deres klassekammerater og samfundet omkring dem.

Læs vores engelske anmeldelse >

Santo: Sæson 1

Premiere den 16. september 2022 

To betjente på hver sin side af Atlanten indleder en desperat jagt på en ond international narkohandler, hvis ansigt aldrig er blevet afsløret.

Læs vores engelske SANTO anmeldelse >

Do Revenge (2022)

Premiere den 16. september 2022 

Skolens dronning bliver stødt af tronen på et mondænt privat gymnasium og indgår en hemmelig aftale med en beskeden ny elev for at hævne sig på hinandens fjender.

Læs vores engelske DO REVENGE anmeldelse >

Parfumør (2022)

Premiere den 21. september 2022 

I håb om at få sin lugtesans og sin elsker tilbage slår en betjent sig sammen med en parfumemager, der bruger dødsensfarlige metoder til at skabe den perfekte duft.

Læs vores PARFUMØR anmeldelse >

DAHMER – Monster: Historien om Jeffrey Dahmer (Miniserie)

Premiere den 21. september 2022 

I løbet af mere end et årti blev 17 drenge og unge mænd myrdet af den morddømte Jeffrey Dahmer. Hvordan undgik han at blive arresteret i så lang tid?

Læs vores DAHMER – MONSTER anmeldelse >

Lou (2022)

Premiere den 23. september 2022 

En mystisk enspænder, der lever et stille liv med sin hund, må kæmpe med elementerne og sin egne mørke fortid, da naboens lille pige kidnappes under en storm.

Læs vores LOU anmeldelse >

Into the Deep (2022)

Premiere den 30. september 2022 

Da journalisten Kim Wall forsvinder efter at være gået om bord på opfinderen Peter Madsens ubåd, ændrer han forklaring flere gange og skjuler en frygtelig hemmelighed.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg