Gyserfilm på Netflix i juli 2024. Vi har lavet en liste over de gyserfilm, thrillere, true crime og science fiction-film samt serier, der kommer på Netflix i juli 2024. Se oversigten nedenfor.

Netflix i juli 2024 byder endnu engang på nye gyserfilm, thrillere, true crime og sci-fi-titler – dog er listen ikke voldsomt lang i denne sommertid. Af nye originale Netflix-titler ser vi frem til at se den tredje og sidste sæson af Sweet Home. Derudover kommer bind 4 af Unsolved Mysteries, der byder på true crime.

Listen over gyserfilm, thrillere, true crime & sci-fi film samt serier på Netflix i juli 2024 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives. Netflix’ egne titler har normalt premiere kl. 9 dansk tid, mens titler de køber fra andre ofte har premiere tidligere på dagen.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne fra Netflix, og titlerne kan også blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

A Quiet Place (2018)

Premiere den 1. juli 2024

En tæt sammentømret familie lever afskåret fra omverdenen og i konstant frygt for at lave en lyd, der vil tiltrække uhyggelige rumvæsner.

Læs vores A QUIET PLACE anmeldelse >

Synchronic (2020)

Premiere den 1. juli 2024

To paramedicinere begynder at sætte spørgsmålstegn ved virkeligheden efter flere bizarre dødsfald med forbindelse til et nyt narkotikum med surrealistisk effekt.

Læs vores SYNCHRONIC anmeldelse >

Elle (2017)

Premiere den 1. juli 2024

En succesrig forretningskvinde, der har været udsat for en brutal voldtægt, bruger list og sin erotiske fantasi til at finde voldtægtsmanden uden politiets hjælp.

Læs vores ELLE anmeldelse >

Skylines (2020)

Premiere den 1. juli 2024

Da en mystisk virus bringer menneskeheden i fare, må et hold elitesoldater tage ud i rummet for at sætte en stopper for truslen en gang for alle.

 

The Man with 1000 Kids (2024) – Dokumentarserie

Premiere den 3. juli 2024

En række familier opdager, at den charmerende mand, de valgte at stole på som sæddonor, er far til hundredvis – måske tusindvis – af børn verden over.

Læs vores THE MAN WITH 1000 KIDS anmeldelse >

Forsvundet ud i natten / Vanished into the Night (2024)

Premiere den 11. juli 2024

En far, der er helt opslugt af en vanskelig skilsmisseproces, begiver sig ud på en farlig mission, da hans børn forsvinder fra deres sommerhus.

Læs vores FORSVUNDET UD I NATTEN anmeldelse >

Kuyang (2024)

Premiere den 11. juli 2024 (kun med engelsk kontoindstilling)

A couple moves to a remote village for work only to find themselves hunted by a supernatural entity out to claim their unborn child.

Læs vores engelske KUYANG anmeldelse >

Homicide: Los Angeles (2024) – Dokumentarserie

Premiere den 16. juli 2024

Efterforskere og anklagere genbesøger deres mest udfordrende drabssager i denne skræmmende true-crime-dokuserie fra skaberen af Law & Order.

Sagen om Yara Gambirasio: Uden for rimelg tvivl (2024) – Dokumentarserie

Premiere den 16. juli 2024

Denne dokuserie går tæt på sagen om den forsvundne 13-årige pige Yara og den foruroligende efterforskning, der spolerede freden i en italiensk landsby.

Master of the House: Sæson 1 (2024)

Premiere den 18. juli 2024

I kølvandet på en familiepatriarks død indledes en magtkamp om patriarkens efterladte diamantdynasti – og stuepigen, som han nåede at gifte sig med.

Sweet Home: Sæson 3 (2024)

Premiere den 19. juli 2024

Verden vipper på grænsen mellem monstre og mennesker og efterlader menneskeheden med et svært valg. Efterhånden som begærene støder sammen, opstår der en desperat kamp.

Dark Windows (2023)

Premiere den 19. juli 2024

Efter en forfærdelig tragedie tager tre sørgende venner ud til et afsidesliggende sommerhus, hvor en maskeret mand begynder at terrorisere dem.

Kleo: Sæson 2 (2024)

Premiere den 25. juli 2024

Den tidligere østtyske spion Kleo fortsætter sin rus gennem Europa efter den kolde krig, og sender hende dybere ind i sin egen fortid, end hun ville ønske.

Tokyo Swindlers: Sæson 1 (2024)

Premiere den 25. juli 2024

En gruppe svindlere får kendskab til en førsteklassesejendom til 10 milliarder yen og gør alt, hvad de kan, for at slippe afsted med deres største kup til dato.

Gidselforhandleren / Non Negotiable (2024)

Premiere den 26. juli 2024

Gidselforhandleren Alan Bender bliver kaldt ud for at redde præsidenten fra en kidnapning, men ender med at mægle for at redde sin kone og ægteskab.

Unsolved Mysteries: Bind 4 (2024)

Premiere den 31. juli 2024

Sande historier om gådefulde forsvindinger, chokerende mord og paranormale hændelser er drivkraften bag denne fængslende genindspilning af den ikoniske dokumentarserie.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg