Læsetid ca. 2 min.

Gyserfilmen Eli kommer ikke i biografen alligevel, men bliver nu vist på Netflix til oktober 2019. Det er dog ikke et udtryk for filmens kvalitet. Den har nemlig testet godt allerede, så du kan godt glæde dig.

Gyserfilmen Eli skulle oprindeligt have haft biografpremiere i januar 2019. Vi har dog stadig ikke set hverken billede, trailer eller plakat til filmen. Det lå derfor ikke lige i kortene, at den dato ville holde.

Nu er det så kommet frem, at Netflix har købt gyserfilmen af Paramount. Den får nu premiere på Netflix i hele verden den 18. oktober 2019. Det er i øvrigt samme øvelse, de gjorde med Annihilation og The Cloverfield Paradox.

Plottet for den kommende Netflix gyserfilm Eli:

Eli er en ung dreng, der er plaget af en ukendt, autoimmun sygdom. Den kræver, at han lever fuldstændig isoleret fra omverdenen. Efter at have prøvet alt, lægger Eli’s forældre hans liv i hænderne på en læge, hvis eksperimenterende behandlinger kan være drengens sidste håb. Mens Eli gennemgår den intense proces, der potentielt kan kurere ham, oplever han ting, der får ham til at stille spørgsmålstegn ved, hvem han kan stole på.

Eli skulle dog have fået positive tilbagemeldinger ved testvisninger, så salget er ikke et udtryk for filmens kvalitet. Til gengæld er den udfordret med ikke at have store stjerner med. Derfor er der en udfordring i forhold til at markedsføre filmen til biografudgivelse.

Det betyder ikke, at castet er helt ukendt for mange gyserfans. Eli har nemlig både Lily Taylor (Nattens dæmoner), Kelly Reilly (Eden Lake) og Sadie Sink (Stranger Things, sæson 2) på rollelisten.

Gyserfilmen er instrueret af Ciarán Foy, der også var instruktøren bag Citadel og Sinister 2.

Eli får premiere på Netflix den 18. oktober 2019.

Relaterede links