Gyserfilmen Eli kommer ikke i biografen alligevel, men bliver nu vist på Netflix i 2019. Det er dog ikke et udtryk for filmens kvalitet. Den har nemlig testet godt allerede, så du kan godt glæde dig.

Gyserfilmen Eli skulle oprindeligt have haft biografpremiere i januar 2019. Vi har dog stadig ikke set hverken billede, trailer eller plakat til filmen. Det lå derfor ikke lige i kortene, at den dato ville holde.

Nu er det så kommet frem, at Netflix har købt gyserfilmen af Paramount. Den får premiere på Netflix i løbet af 2019, men noget mere specifikt vides endnu ikke. Det er i øvrigt samme øvelse, de gjorde med Annihilation og The Cloverfield Paradox.

Topbilledet her på siden viser den unge skuespiller, der har titelrollen i Eli. Hans navn er Charlie Shotwell, og billedet er fra dengang har spillede med i Captain Fantastic med Viggo Mortensen.

Plottet for den kommende Netflix gyserfilm Eli:

Eli er en ung dreng, der er plaget af en ukendt, autoimmun sygdom. Den kræver, at han lever fuldstændig isoleret fra omverdenen. Efter at have prøvet alt, lægger Eli’s forældre hans liv i hænderne på en læge, hvis eksperimenterende behandlinger kan være drengens sidste håb. Mens Eli gennemgår den intense proces, der potentielt kan kurere ham, oplever han ting, der får ham til at stille spørgsmålstegn ved, hvem han kan stole på.

Eli skulle dog have fået positive tilbagemeldinger ved testvisninger, så salget er ikke et udtryk for filmens kvalitet. Til gengæld er den udfordret med ikke at have store stjerner med. Derfor er der en udfordring i forhold til at markedsføre filmen til biografudgivelse.

Det betyder ikke, at castet er helt ukendt for mange gyserfans. Eli har nemlig både Lily Taylor (Nattens dæmoner), Kelly Reilly (Eden Lake) og Sadie Sink (Stranger Things, sæson 2) på rollelisten.

Eli (2019) er instrueret af  Ciarán Foy, der også var instruktøren bag Citadel og Sinister 2.

 

Relaterede links