Se hvilke horror, thriller og sci-fi film og serier, der kommer på Netflix i løbet af april 2019.

Listen over horror, thriller og sci-fi film og serier på Netflix i april 2019 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne for Netflix i april 2019, og titlerne kan blive forsinket.

My Friend Dahmer (2017)

Premiere 1. april 2019
Teenageren Jeffrey Dahmer synes, det er hårdt at finde sig til rette, mens hans familie falder fra hinanden. Hans lyst til at slå ihjel tager lige så stille over.

Læs vores anmeldelse af My Friend Dahmer >

Sleight (2016)

Premiere 1. april 2019
En ung gadekunstner kæmper for at opdrage sin lillesøster alene. Han begynder at handle med narko uvidende om, hvor hensynsløs hans leverandør kan være. Da hans søster bliver kidnappet, må han finde sine helt særlige kræfter frem…

All I See Is You (2016)

Premiere 1. april 2019
Da en kvinde, som er blevet blind i en ulykke som barn, får synet tilbage, får hun en mistanke om, at hendes liv og ægteskab måske ikke er så perfekt, som hun troede.

Annabelle (2014)

Premiere 1. april 2019
Hendes mand finder den perfekte gave til hende – en smuk og sjælden dukke. Men glæden ved den uhyggelige genstand er kortvarig.

Læs vores anmeldelse af Annabelle >

American Psycho (2000)

Premiere 1. april 2019
Patrick er en succesrig forretningsmand. Han lever i overhalingsbanen og gør alt for at se godt ud. Men bag festerne, kokainen og det smarte liv, skjuler sig et monster.

Possessed: Sæson 1 [Bing-ui] (2019)

Premiere 3. april 2019
En modvillig clairvoyant slår sig sammen med en kriminalbetjent med et blødt hjerte for at hjælpe ham med at opklare sager via hendes synske evner.

Læs vores anmeldelse af Possessed > 

Quicksand – Størst af alt: Sæson 1

Premiere 5. april 2019
En tragedie på en skole sender chokbølger gennem en velhavende forstad til Stockholm. En teenager, der udadtil ser veltilpasset ud, er anklaget for mord.

Læs vores anmeldelse af Quicksand > 

Chilling Adventures of Sabrina: Del 2 (2019)

Premiere 5. april 2019
Det er en ondskabsfuld verden, og Sabrina brygger på ballade. Efter at have sat sin underskrift i Bæstets Bog kæmper Sabrina med at finde balancen mellem sin plads i de dødeliges verden og sin nye, mørke side. Nye udfordringer venter i del 2, ikke mindst valget mellem den velkendte dødelige Harvey Kinkle og den sexede troldmand Nicholas Scratch. Hun har godt nok skrevet kontrakt med Mørkets Fyrste, men det betyder ikke, at hun ikke er villig til selv at slippe helvede løs.

Læs vores engelske anmeldelse af sæson 2 >

Alien Warfare

Premiere 5. april 2019
Navy Seals er på en tophemmelig mission i et forskningscenter, hvor videnskabsfolk er forsvundet, og hvor der nu venter dem et helt andet væsen.

Læs vores engelske anmeldelse af Alien Warfare >

The Silence (2019)

Premiere 10. april 2019
Verden er under angreb fra nogle skræmmende væsener, der sporer deres menneskelige bytte ved hjælp af lyd. Den 16-årige Ally Andrews (Kiernan Shipka), som mistede sin hørelse, da hun var 13, søger tilflugt på et afsides sted sammen med sin familie. Men der opdager de en dyster kult, der er ivrig efter at udnytte Allys skærpede sanser. 

Læs vores anmeldelse af The Silence >

Black Summer: Sæson 1 (2019)

Premiere 11. april 2019
Denne serie foregår i Z Nation-universet og følger et hold specialstyrker i deres kamp for at finde håb i det dybeste mørke af zombieapokalypsen.

Læs vores anmeldelse af Black Summer >

Horror Story (2013)

Premiere 11. april 2019
Syv studiekammerater accepterer en udfordring om at overnatte på et forladt hotel, som siges at være hjemsøgt, og bliver fanget i et mareridt.

The Beguiled (2017)

Premiere 15. april 2019
Under den amerikanske borgerkrig søger en såret nordstatssoldat ly på en sydstatspigeskole og forstyrrer freden midt i stigende seksuel spænding og magtkampe.

Læs vores anmeldelse af The Beguiled > 

Wildling (2018)

Premiere 16. april 2019
Teenageren Anna var lukket inde i et loftsrum i årevis af en mand, der hævdede at beskytte hende. Nu er hun fri og lærer efterhånden resten af sin frygtelige historie.

Læs vores anmeldelse af Wildling >

Star Wars: The Last Jedi (2017)

Premiere 16. april 2019
Den unge Rey, der bliver trænet i Jedi-riddernes ædle kunst af tilbagevendte Luke Skywalker, den tidligere stormtrooper Finn og piloten Poe slutter sig til galaksens legender i den fortsatte kamp mod Den Første Orden og den magtsyge Kylo Ren. En kamp, hvor både nye mysterier om kraften og chokerende afsløringer om fortiden kommer frem.

Læs vores anmeldelse af The Last Jedi >

Psycho (1960)

Premiere 17. april 2019
Den plagede Norman Bates’ gamle, mørke hus og tilstødende motel ikke ligefrem er stedet, hvor man kan tilbringe en fredelig aften. Ingen ved dette bedre end Marion Crane, den rejsende, hvis skæbnesvangre rejse ender i den berygtede brusebadsscene. Først leder en privatdetektiv efter hende, dernæst Marions søster, alt imens skrækken og spændingen stiger til et frygteligt klimaks, hvor den mystiske morder endelig afsløres.

Oblivion (2013)

Premiere 17. april 2019
Jorden år 2077. 60 år efter et angreb af aliens, der har efterladt planeten øde og stråleskadet. Jack Harper er sidste mand på posten sammen med sin navigatør Victoria. Fra deres Skytower, der svæver over planeten, tager Jack på hastige ture til overfladen for at vedligeholde de droner, menneskene har efterladt der til at bekæmpe invasionen, mens de selv er flygtet til baser i rummet. Mødet med et forulykket rumskib ændrer alt dette. Piloten Julia Rusakova har ikke blot rejst gennem rum, men også gennem tid. Og Jack er ikke den eneste, der når frem til rumskibet. Snart opdager han, at en gruppe mennesker har overlevet i ruinerne og kæmper deres egen kamp. Alt er bestemt ikke, hvad det ser ud til, og pludselig må Jack Harper tage stilling til, om han vil følge sine ordrer eller sin menneskelighed. For et eller andet sted i ruinerne ligger sandheden begravet.

Lifepod (1993)

Premiere 17. april 2019
Efter at deres rumskib er eksploderet, har en gruppe overlevende i en redningskapsel en mistanke om, at der kan være en morder blandt dem.

The World’s End (2013)

Premiere 17. april 2019
Den 40-årige drengerøv Gary King drømmer stadig om dengang, han hang ud med sit elskede slæng, og i særdeleshed om dengang de forsøgte at gennemføre den ultimative pub crawl i deres hjemby. Missionen mislykkedes, men nu, 20 år senere, lykkes det Gary at overtale sine gamle venner til at forlade deres trygge familieliv for at gøre endnu et forsøg og denne gang nå frem til rutens sidste pub, The World’s End. Men den store genforening, der skulle bygge bro fra fortiden til nutiden, bliver udfordret fra uventet kant. Noget er nemlig helt galt, og inden de fem venner har drukket ud, befinder de sig midt i kampen om Jordens fremtid.

Cirque du Freak: The Vampire’s Assistant (2009)

Premiere 17. april 2019
Da Darren Shan føres til et cirkus, der er propfyldt med mærkværdige mennesker, møder han en vampyr og får et skæbnesvangert bid i halsen.

Læs vores anmeldelse af Cirque du Freak > 

Chambers – sæson 1 (2019)

Premiere 26. april 2019
Efter at have modtaget et donorhjerte, der reddede hendes liv, begynder en ung patient at opføre sig som den onde afdøde.

Læs vores anmeldelse af Chambers >

The Wandering Earth (2019)

Premiere 30. april 2019
En kollision med Jupiter truer Jorden, og menneskeheden søger efter en ny sol. Planetens skæbne er nu i hænderne på en gruppe usandsynlige helte.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg