Gyserserien NOS4A2 har for nyligt sneget sig ind på Amazon streamingtjenesten Prime Video herhjemme. Serien er baseret på en bog af Joe Hill, og du kan læse mere om serien her.

NOS4A2 er en horrorserie, der er baseret på en mursten af en bog, skrevet af Joe Hill. Hvis du ikke allerede er klar over det, så er Joe Hill søn af den store horror-forfatter Stephen King.

NOS4A2 følger den begavede unge kvinde, Vic McQueen, som opdager, at hun har en overnaturlig evne til at finde forsvundne ting. Det sender hende på kollisionskurs med den ondsindede og udødelige Charlie Manx.

Hovedrollerne som Vic McQueen og Charlie Manx spilles af henholdsvis Ashleigh Cummings og Zachary Quinto.

Joe Hills horrorserie NOS4A2 på Prime Video i Danmark

Se NOS4A2 på Amazon Prime Video i Danmark

Den 31. maj 2019 er de første tre afsnit kommet på Amazons streamingtjeneste Prime Video, og fra 2. juni 2019 er de sidste 7 afsnit blevet tilgængelige. Dermed er hele sæson 1 af NOS4A2 allerede nu tilgængelig på Amazon Prime Video i Danmark.

I USA vises serien på AMC, der også har The Walking Dead, og derovre er det i skrivende stund kun de første 2 afsnit, der er blevet vist. Serien havde nemlig premiere i USA den 2. juni, og de viser kun ét afsnit om ugen.

For én gangs skyld er vi altså foran USA, når det gælder en helt ny gyserserie.