M. Night Shyamalan deler altid vandene, når han laver film – mange er dog enige om, at han startede på toppen med The Sixth Sense, og så er kvaliteten ellers gået ned af bakke siden.

Han har i al hemmelighed skudt en film ved navn Sundowning, som så efterfølgende har skiftet titel til The Visit. Og den har nu fået en dansk biografpremieredato.

I USA får The Visit premiere på den meget interessante dato 11. september 2015, mens vi i Danmark får lov at se den allerede 10. september 2015, da vi har fast premieredag om torsdagen – altså dagen før USA. Men, det kan også tænkes, at den danske dato blot er sat som en “indtil videre”-dato, og så bliver den nok rykket, når vi nærmer os efteråret. Vi får se – vi følger i hvert fald udviklingen.

Plottet er endnu ikke helt officielt, men vi ved følgende:

En single mor og hendes to børn besøger deres bedsteforældre… og tingene går helt galt.

‘Sundowning’ beskrives som et psykologisk fænomen, hvor demente patienter har øget forvirring og rastløshed. Symptomer kan bl.a. være humørsvingninger og ophidselse.

I starten var The Visit beskrevet som en sort thriller-komedie, men Shyamalan har selv tweetet, at den endte med at læne sig mest over til thriller-delen: