Se en liste over hvilke horror, thriller og science fiction film samt serier, der kommer på Netflix november 2019.

Listen over horror, thriller og sci-fi film og serier på Netflix i løbet af november 2019 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne for Netflix i november 2019, og titlerne kan blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

Ad Vitam – Evigt liv: Sæson 1 (2018)

Premiere på Netflix den 1. november 2019
I en fremtid, hvor regenereringsteknologien lader mennesket leve evigt, efterforsker en politimand og en ung, psykisk syg kvinde en række mærkelige selvmord blandt unge.

Læs vores engelske anmeldelse af AD VITAM >

What Happened to Monday (2017)

Premiere på Netflix den 1. november 2019
Et hold syvlinger bliver født i en verden, hvor familier kun må få ét barn pga. overbefolkning. For at undgå at miste sine døtre bliver faren nødt til at opfostre dem som én person for offentligheden, og de får én dag i ugen hver, hvor de kan gå udenfor. De får derfor navnene Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday og Sunday. Men en dag kommer Monday ikke hjem fra arbejde…

After Earth (2013)

Premiere på Netflix den 1. november 2019
Efter at være styrtet ned på den forladte planet Jorden rejser en ung dreng ud for at finde et fyrtårn, der kan redde ham – og hans døende far.

Cowboys and Aliens (2011)

Premiere på Netflix den 1. november 2019
En cowboy med hukommelsestab vakler ind ørkenbyen Absolution, hvor han konfronteres med skrækindjagende rumvæsner.

Terminator: Salvation (2009)

Premiere på Netflix den 1. november 2019
Efter at være vokset op efter en altødelæggende krig i 2018 må John Connor lede den menneskelige modstand mod fortsat mere dominerende militaristiske robotter.

Ghostbusters (1984)

Premiere på Netflix den 1. november 2019
Tre parapsykologer fra New York mister deres forskningsbevillinger og beslutter at stifte firmaet “Ghostbusters”, der skal efterforske sære hændelser på Manhattan.

Flaskepost fra P 

Premiere på Netflix den 6. november 2019
Da en gammel flaskepost dukker op, som tyder på, at nogle børn er blevet kidnappet, indleder politifolkene Mørck og Assad en jagt efter bortføreren i en religiøs kult.

Thoroughbreds (2017)

Premiere på Netflix den 6. november 2019
Barndomsvennerne Lily og Amanda genfinder hinanden i en forstad til Connecticut efter at have boet andensteds i nogle år. Lily er en overklasse teenager og går på en fornem skole. Amanda er oprørsk og føler ikke, hun passer ind. Selvom de umiddelbart er modsætninger af hinanden, forbindes de over Lily’s foragt for sin undertrykkende stedfar, og pigerne forstærker hinandens mest ødelæggende sider. Deres fælles mål fører dem til at ansætte en lokal hustler og tage sagen med stedfaderen i egne hænder for at få det liv, de mener, de fortjener.

Læs vores engelske anmeldelse af Thoroughbreds >

The Stranded: Season 1 (2019)

Premiere på Netflix den 14. november 2019
En tsunami efterlader en flok teenagere strandet på den ø, hvor deres privatskole ligger. De indser snart, at ingen kommer og redder dem, så de må redde sig selv.

Læs vores engelske anmeldelse af THE STRANDED >

Earthquake Bird (2019)

Premiere på Netflix den 15. november 2019
I 1980’ernes Tokyo bliver en gådefuld udlandssvensker mistænkt for at have dræbt sin ven, som er blevet væk efter et trekantsdrama med en lokal fotograf.

Læs vores engelske anmeldelse af EARTHQUAKE BIRD >

Who Killed Little Gregory? Sæson 1

Premiere på Netflix den 20. november 2019
Da deres 4-årige søn bliver myrdet, kæmper et ungt par en frustrerende og udmattende kamp om at identificere den undvigende morder.

Læs vores engelske anmeldelse af WHO KILLED LITTLE GREGORY? >

Dødelig: Sæson 1 (Mortel)

Premiere på Netflix den 21. november 2019
Da de diametralt modsatte gymnasieelever Sofiane, Victor og Luisa får kræfter fra en voodoo-ånd, arbejder de sammen for at afsløre Sofianes brors morder.

Læs vores engelske anmeldelse af MORTEL >

Over kanten

Premiere på Netflix den 24. november 2019
Kort efter at være flyttet ind i deres drømmehjem på landet vikles David og Freja ind i dystre eftervirkninger af et mistænkeligt mord.

Læs vores anmeldelse af Over kanten >

Deliver Us From Evil (2014)

Premiere på Netflix den 29. november 2019
I Deliver Us from Evil følger vi en politibetjent i New York, der undersøger en serie af forbrydelser. Fællesnævneren for dem alle er det okkulte og en mulig dæmonbesættelse.

Læs vores anmeldelse af DELIVER US FROM EVIL >