Horror på Netflix i september 2020? Se en liste over hvilke horror, thriller og science fiction film samt serier, der kommer på Netflix i september 2020.

Listen over horror, thriller og sci-fi film og serier på Netflix i løbet af september 2020 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne for Netflix i september 2020, og titlerne kan blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

Curse of Chucky (2013)

Premiere på Netflix den 1. september 2020

En vittig dukke, der er besat af en psykopatisk morder, vender tilbage for at pine en ung kvinde i en kørestol og hendes plagede familie.

Freaks – Du er en af os (2020)

Premiere på Netflix den 2. september 2020

Efter et tip fra en mystisk vagabond finder en ydmyg friturekok ud af, at hun har superkræfter, hvorefter hun afslører en usmagelig omfattende sammensværgelse.

Læs vores engelske anmeldelse af FREAKS >

Doctor Sleep (2019)

Premiere på Netflix den 2. september 2020

40 år efter, og stadig dybt traumatiseret efter sine oplevelser som barn på The Overlook Hotel, kæmper, den nu voksne, Dan Torrance for at finde ro i sit liv. Men roen ophører brat, da han møder Abra, en nysgerrig teenager med en kraftfuld evne – nemlig ”the shine”. Instinktivt har Abra opsporet Dan, da hun kan mærke, at de deler samme evne, og de to må nu stå sammen i kampen mod den nådesløse Rose the Hat og hendes følgere, The True Knot, der lever af uskyldige menneskers overnaturlige evner i deres søgen efter udødelighed.

Læs vores anmeldelse af DOCTOR SLEEP >

I’m Thinking of Ending Things (2020)

Premiere på Netflix den 4. september 2020

Intet er, hvad det syner, da en kvinde har betænkeligheder ved sin nye kæreste og tager med ham på en roadtrip for at møde hans forældre på deres afsidesliggende gård.

Læs vores anmeldelse her >

The Thing (2011)

Premiere på Netflix den 4. september 2020

Efter norske videnskabsfolk har fundet et nedfrosset rumfartøj på Antarktis, begynder blodet at flyde ud over islandskabet, da væsenet inde i rumskibet vågner op.

Tales from the Crypt Presents: Bordello of Blood (1996)

Premiere på Netflix den 4. september 2020

En vittig detektiv bliver hyret til at undersøge de bizarre ting, der foregår på et lokalt bordel, hvor pigerne er ude efter blod.

#Alive (2020)

Premiere på Netflix den 8. september 2020

Mens en frygtelig virus hærger byen, bliver en enlig mand i sin lejlighed, desperat efter at finde en udvej, men uden mulighed for at tilkalde hjælp via nettet.

Læs vores anmeldelse af #ALIVE >

The Babysitter: Killer Queen (2020)

Premiere på Netflix den 10. september 2020

To år efter, Cole overlevede en satanisk blodkult, oplever han endnu et mareridt – high school. Og dæmonerne fra hans fortid? De gør stadig hans liv til et helvede.

Læs vores anmeldelse af THE BABYSITTER 2 >

Muren / The Barrier – Sæson 1 (2020)

Premiere på Netflix den 11. september 2020

En families kamp for at overleve i en dystopisk fremtid i Madrid viser skellet mellem to verdener adskilt af en mur – og meget, meget mere.

Læs vores anmeldelse af MUREN >

Muren / The Barrier (Sæson 1) Netflix anmeldelse

The Devil All The Time (2020)

Premiere på Netflix den 16. september 2020

I Knockemstiff i Ohio og de tilstødende afsides landområder samles nogle skumle typer – en ugudelig prædikant (Robert Pattinson), et forskruet par (Jason Clarke og Riley Keough) og den uhæderlige sheriff (Sebastian Stan) – omkring den unge Arvin Russell (Tom Holland), mens han kæmper mod de onde kræfter, der truer ham og hans familie.

Læs vores anmeldelse af filmen her >

Redderen / The Paramedic (2020)

Premiere på Netflix den 16. september 2020

Da Ángel ender i en kørestol efter en ulykke, beslutter han at tage hævn over dem, der har svigtet ham, især kvinden, der forlod ham, da han havde brug for hende.

Læs vores anmeldelse af REDDEREN her >

Criminal UK: Sæson 2 (2020)

Premiere på Netflix den 16. september 2020

Fire nye sager, fire nye mistænkte, et lokale der ændrer alt. Alle mistænkte har deres egen historie. Hvilken vil du tro på?

Læs vores engelske anmeldelse af CRIMINAL UK sæson 2 >

Signs: Sæson 2 (2020)

Premiere på Netflix den 16. september 2020

Sæson 2 byder på et nyt mysterie i thriller-serien SIGNS.

Ratched: Sæson 1 (2020)

Premiere på Netflix den 18. september 2020

Du fortjener, at nogen viser dig barmhjertighed. Se tilblivelsen af en af verdens mest legendariske sygeplejerske Ratched.

Læs vores anmeldelse af RATCHED >

Jurassic World – Camp Kridttid: Sæson 1 (2020)

Premiere på Netflix den 18. september 2020

Seks teenagere, der deltager i en oplevelseslejr på den anden side af Isla Nublar, må holde sammen for at overleve, da dinosaurerne går amok på øen.

A Perfect Crime: Sæson 1 (2020)

Premiere på Netflix den 25. september 2020

En uopklaret sag: Hvem var morderen bag drabet på Detlev Rohwedder, lederen af det østtyske privatiserings- og omstruktureringsagentur i 1991?

Læs vores engelske A PERFECT CRIME anmeldelse >

The Possession of Hannah Grace

Premiere på Netflix den 25. september 2020

En chokerende eksorcisme går frygtelig galt og tager livet af en ung kvinde. Nogle måneder senere er Megan Reed på nattevagt i et lighus, da et vansiret lig af en ung kvinde skal tages hånd om. Alene i kælderkorridorerne begynder Megan at se skræmmende ting for sig, og hun mistænker lige så stille, at det unge pigelig må være besat.

Læs vores anmeldelse her >

American Murder: The Family Next Door (2020)

Premiere på Netflix den 30. september 2020

Ved hjælp af førstehåndsoptagelser undersøger denne dokumentar Shanann Watts og hendes børns forsvinden og de forfærdelige begivenheder, der fulgte.

Læs vores AMERICAN MURDER anmeldelse >