Der kommer en ny Dracula film fra instruktøren af Jennifer’s Body og The Invitation. Alene det, at Karyn Kusama skal instruere filmen er nok grund til at se den. Men det skader ikke, at det er Blumhouse Productions, der står bag. Læs mere om Karyn Kusama’s Dracula her!

Dracula er ved at være populær igen med en ny miniserie fra Netflix med danske Claes Bang i hovedrollen. Nu fortsætter Dracula-bølgen tilsyneladende med en ny film fra Blumhouse Productions.

Oven på den kæmpe succes med Blumhouse gyserfilmen The Invisible Man, kaster de sig nu over en anden klassisk Universal monsterfilm med Dracula.

Læs også: Vores anmeldelse af The Invisible Man >

Det var horrorfavoritten Leigh Whannell, der instruerede The Invisible Man, og nu er en anden genredirektør kommet på banen til Dracula. Det bliver nemlig Karyn Kusama (Jennifer’s Body, The Invitation, Destroyer), der skal sidde i instruktørstolen.

Karyn Kusama har senest også instrueret et afsnit af HBO serien The Outsider, så hun er hele tiden i gang. Oftest med genreproduktioner inden for film eller tv.

Den nye Dracula film bliver skrevet af Matt Manfredi og Phil Hay, der også skrev Karyn Kusamas fantastiske thriller The Invitation. Dette er meget lovende og kunne tyde på, at de går samme vej, som Whannell gjorde med The Invisible Man. Den var mere psykologisk (og tidsvarende) fremfor en klassisk monsterfilm.

Flere monsterfilm under udvikling hos Universal

Udover Dracula er der også andre monsterfilm på vej hos Universal!

Paul Feig (Ghostbusters fra 2016) skal lave Dark Army, der efter sigende skulle være en mere klassisk monsterfilm. Også Dexter Fletcher (Rocketman) skal lave monsterfilmen Renfield, der handler om Draculas håndlanger. Dét lyder bestemt også spændende!

Derudover er der Matt Stawskis Monster Mash samt Elizabeth Banks’ The Invisible Woman, som hun både skal instruere og medvirke i. Hun stod også bag superhelte-gyseren Brightburn. Selvom den bestemt ikke levede op til vores (indrømmet, meget høje) forventninger, så var den grum og dyster på en skøn måde.

Sidst, men ikke mindst, skal James Wan producere en moderne Frankenstein-film. Den er igen lidt anderledes og handler om en gruppe teenagere, som opdager, at en nabo bygger et monster i kælderen.

Ja, os gyserfans har umiddelbart en masse godt at se frem til i den nærmeste fremtid.