Nye gyserfilm i 2025. Vi giver dig her et overblik over hvilke gyserfilm, der kommer i biografen i 2025. Læs meget mere om alle de kommende gyserfilm, du kan se frem til her – og ja, også et par thrillere, da genrerne typisk overlapper!

Hvis du gerne vil have styr på, hvilke gyserfilm der kommer i biografen i 2025, så har vi gjort arbejdet for dig! Vi har lavet en liste over gyserfilm og thrillere, der har fået en biografdato i 2025.

Det er jo som bekendt ikke altid, at alle planlagte nye gyserfilm ender med at få premiere i Danmark. Nogle titler får ændret premieredatoen, mens andre droppes helt, inden de overhovedet får chancen. Ofte er det fordi, de ikke har klaret sig godt i USA.

Der er også en række titler, vi forventer, får premiere i Danmark, men vi mangler at få bekræftet den endelige premieredato. Dem har vi samlet i bunden af denne oversigt.

Vi opdaterer – som altid – løbende listen over nye gyserfilm i 2025 med datoændringer, så du kan med fordel vælge at bogmærke denne side som fast reference.

Se listen over nye gyserfilm og thrillere, der kommer i biografen i 2025 nedenfor.

Nosferatu

Biografpremiere: 9. januar 2025

Robert Eggers’ Nosferatu er en gotisk fortælling om besættelse mellem en plaget ung kvinde i det 19. århundredes Tyskland og den ældgamle transsylvanske vampyr, der forfølger hende og bringer utallige rædsler med sig.

Genindspilningen af Nosferatu fra 1922 er lavet Robert Eggers (The Witch) og har Bill Skarsgård i titelrollen.

Nosferatu (2024) gyserfilm

Wolf Man

Biografpremiere: 16. januar 2025

Wolf Man spiller Christopher Abbott en mand, hvis familie bliver terroriseret af et dødeligt rovdyr.

Wolf Man (2025) instrueres af Leigh Whannell (The Invisible Man).

Wolf Man (2025) gyserfilm

Flowervale Street

Biografpremiere: 15. maj 2025

I 80’erne begynder en familie at opleve bizarre hændelser i deres nabolag.

Flowervale Street er instrueret af David Robert Mitchell (It Follows). I hovedrollerne ses Anne Hathaway, Ewan McGregor, Maisy Stella og Christian Convery.

Plakat på vej

M3GAN 2.0

Biografpremiere: 26. juni 2025

M3GAN 2.0 er efterfølgeren til M3GAN (2023).

Plottet er ikke blevet afsløret, men Allison Williams og Violet McGraw vender tilbage i de samme roller. Manuskriptforfatter Akela Cooper vender også tilbage for at skrive efterfølgeren.

M3GAN 2.0

Vicious

Biografpremiere: 7. august 2025

En kvinde tilbringer natten med at kæmpe for sin overlevelse. Alt imens hun ryger længere ned i et kaninhul, der har oprindelse i en gave, som kommer fra en mystisk gæst.

Vicious har Dakota Fanning i hovedrollen og er instrueret af Bryan Bertino (The Strangers).

Plakat på vej

The Conjuring 4: Last Rites

Biografpremiere: 5. september 2025 (ikke bekræftet!)

The Conjuring 4: Last Rites (Nattens dæmoner 4) bliver dog allersidste The Conjuring-film, der følger de paranormale efterforskere Ed og Lorraine Warren.

The Conjuring 4: Last Rites (2025)

Him

Biografpremiere: 18. september 2025 (ikke bekræftet!)

HIM handler om en lovende ung football-spiller (Tyriq Withers), der inviteres til at træne et isoleret sted hos en aldrende quarterback. Den legendariske quarterback (Marlon Wayans) tager sin protegé med på en bloddryppende rejse ind i den indre helligdom af berømmelse, magt og stræben efter ekspertise for enhver pris.

HIM er produceret af Jordan Peele.

Plakat på vej

Saw 11

Biografpremiere: 25. september 2025

Det vides endnu ikke, hvem der medvirker i SAW XI. Men der er stor chance for, at Shawnee Smith vender tilbage i rollen som Amanda Young, mens Tobin Bell igen skal spille John Kramer.

Saw 11 / Saw XI (2024) | Gyserfilm

The Bride!

Biografpremiere: 2. oktober 2025

I 1930’ernes Chicago beder Frankenstein den dygtige Dr. Euphronius om at hjælpe ham med at skabe en ledsager. De giver liv til en myrdet kvinde, som skal være hans brud. Det udvikler sig til både romantik, interesse fra politiet og radikale sociale forandringer.

THE BRIDE! er den klassiske historie om The Bride of Frankenstein, og manuskriptet er skrevet og instrueret af Maggie Gyllenhaal. I filmen har Jessie Buckley, Jake Gyllenhaal og Christian Bale hovedrollerne.

Plakat på vej

The Black Phone 2

Biografpremiere: 16. oktober 2025

Plottet til The Black Phone 2 er stadig ukendt.

The Black Phone 2 er efterfølgeren til The Black Phone (2022). Skuespillere såvel som manuskriptforfatter og instruktøren af ​​den første film vender alle tilbage.

Plakat på vej

Five Nights at Freddy’s 2

Biografpremiere: 4. december 2025

Five Nights at Freddy’s 2 er den anden film i Five Nights at Freddy’s filmserien baseret på computerspilserien af ​​samme navn.

Five Nights at Freddy’s (2023) – Anmeldelse | gyserfilm

Gyserfilm i 2025 der afventer premieredato

The Woman in the Yard

Biografpremiere: Afventer

Da en farlig fremmed dukker op ved hoveddøren, må en deprimeret person konfrontere sin egen fortid for at beskytte sine to børn.

Gyserfilmen er instrueret af Jaume Collet-Serra og skrevet af Sam Stefanak.

Plakat på vej

The Monkey

Biografpremiere: Afventer

Da tvillingebrødrene Bill og Hal finder deres fars gamle legetøjsabe på loftet, begynder en række grusomme dødsfald. Søskendeparret beslutter sig for at smide legetøjet ud og komme videre med deres liv, hvorefter der vokser fra hinanden. Men pludselig begynder der at ske mystiske dødsfald igen!

Baseret på Stephen Kings novelle. James Wan producerer filmen, og Oz Perkins instruerer den.

The Monkey (2025) – Stephen King gyserfilm

28 Years Later

Biografpremiere: Afventer

28 Years Later er en fortsættelse til de to ikoniske zombiefilm 28 Days Later (2002) og 28 Weeks Later (2007). Den handler om mystisk virus, der spreder sig i Storbritannien og forvandler folk til zombier.

Instruktør Danny Boyle (28 Days Later) og manuskriptforfatter Alex Garland (28 Days Later) har planer om at lave en trilogi, der skal starte med 28 Years Later.

Plakat på vej

I Know What You Did Last Summer

Biografpremiere: Afventer

En gruppe venner bliver terroriseret af en stalker, der kender til en grufuld hændelse fra deres fortid.

I KNOW WHAT YOU DID LAST SUMMER (2025) vil have Jennifer Love Hewitt og Freddie Prinze Jr. fra den originale film tilbage. I mellemtiden har der også været en Prime Video-serie produceret over konceptet.

Plakat på vej

Insidious 6

Biografpremiere: Afventer

Der er endnu intet officielt plot til INSIDIOUS 6.

Plakat på vej

Blade

Biografpremiere: Afventer

Blade (2025) er en reboot af Marvel franchisen, der havde Wesley Snipes i titelhovedrollen. Det er nu Oscar-vinderen Mahershala Ali, der skal spille vampyrjægeren, der halvt menneske, halvt vampyr.

Blade (2025) Reboot

A Quiet Place Part III

Biografpremiere: Afventer

A Quiet Place Part III er den tredje film i gyserfranchisen. Den er pt. sat til at få biografpremiere i 2025.

Godt nok hedder det, at denne film er tredje film i franchisen, men reelt er det den fjerde.

I forhold til udgivelseskronologi, er der en spin-off film med titlen A Quiet Place: Day One. Den fokuserer på selve invasionen og dermed starten på den post-apokalyptiske verden, vi kender fra A Quiet Place og opfølgerende A Quiet Place IIA Quiet Place III hænger sammen med de to første film.

Plakat på vej

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg