Se hvilke gyserserier, der kommer på Netflix i resten af 2022! Det gælder blandt andet flere sæsoner af kendte serier samt helt nye serier. Læs mere nedenfor.

Af nye gyserserier på Netflix i 2. halvår af 2022 kan du blandt andet se frem til den nyeste serie fra Mike Flanagan, der har givet os Netflix-serierne The Haunting of Hill House og The Haunting of Bly Manor.

Derudover er der også mange nye og nogle flere sæsoner af kendte gyserserier.

Se listen nedenfor.

Resident Evil: Sæson 1

14. juli 2022

Næsten tre årtier efter opdagelsen af T-virussen afslører et udbrud Umbrella Corporations mørke hemmeligheder. Baseret på videospilserien af samme navn.

The Sandman: Sæson 1

5. august 2022

Der er en anden verden, der venter på os alle, når vi lukker øjnene og sover – et sted kaldet Drømmen, hvor The Sandman, Drømmenes Mester (Tom Sturridge), giver form til vores dybeste frygt og fantasier. Men da Dream uventet bliver fanget og holdt fanget i et århundrede, sætter hans fravær en række begivenheder i gang, der vil ændre både drømmeverdenen og den vågne verden for altid. For at genoprette orden skal Dream rejse på tværs af forskellige verdener og tidslinjer for at rette op på de fejl, han har begået i løbet af sin enorme eksistens, gense gamle venner og fjender og møde nye entiteter – både kosmiske og menneskelige – undervejs.

Baseret på den berømte Neil Gaiman-tegneserie.

Locke and Key: Sæson 3

10. august 2022

Efter mordet på deres far flytter tre søskende sammen med deres mor til farens barndomshjem, hvor de finder magiske nøgler, som giver adgang til kræfter og hemmeligheder.

The Midnight Club: Sæson 1

7. oktober 2022

På en herregård med en mystisk historie mødes de 8 medlemmer af Midnight Club hver aften ved midnat for at fortælle uhyggelige historier – og for at lede efter tegn på det overnaturlige fra det hinsides.

Baseret på Christopher Pikes bogserie, og lavet af skaberne af The Haunting of Hill House.

Warrior Nun: Sæson 2

Vinteren 2022

Efter at være vågnet i et lighus opdager en forældreløs teenager, at hun nu har superkræfter som den udvalgte Glorie-bærer for en hemmelig sekt af dæmonjagende nonner.

Læs vores anmeldelse af Warrior Nun sæson 1 >

Guillermo Del Toro’s Cabinet of Curiosities: Sæson 1

Kommer i 2022

Den anerkendte Oscar-belønnede filmskaber Guillermo del Toro har udvalgt denne samling af dystre historier – den ene mere skrækindjagende end den anden.

1899: Sæson 1

Kommer i 2022

En visuelt betagende Odyssee, hvor intet er, som det ser ud til. Skaberne bag den internationalt anerkendte serie “Dark“, tager os med til året “1899” ombord på Kerberos. Det tabte vil blive fundet.

The Imperfects: Sæson 1

Kommer i 2022

Tre unge i 20’erne blev forvandlet til monstre af onde videnskabsmænd mod deres vilje. Nu er de på jagt efter den gale mand, der er ansvarlig i håbet om at vende bivirkningerne.

All of Us are Dead: Sæson 2

Afventer dato

Da der udbryder en zombievirus på et gymnasium, må eleverne kæmpe sig ud – eller ende som en af de smittede.

Læs vores All of Us are Dead sæson 1 anmeldelse >