Den franske gyser ’Mutants’ har (med blandede anmeldelser) været vist på filmfestivaler rundt omkring i verden i løbet af 2009 – nu kommer den som OnDemand 10. februar i USA. Så venter vi bare på en engelsk eller dansk DVD dato…

Verdenen er ødelagt af en pandemisk virus, der forvandler mennesker til primitive og blodtørstige væsner. Parret Marco og Sonia er taget hjemmefra for at finde en hemmelig base, så de kan flygte fra mutanterne. De bliver dog angrebet af mutanterne, og Marco bliver inficeret. Lidt efter lidt gennemgår han forandringerne til en mutant. Sonia, der er gravid, er nu tvunget til at kæmpe mod sin værste fjende: Manden, hun elsker.

Filmen siges at være en blanding af ’28 Days Later’ og ’Dawn of the Dead’, og den er instrueret af David Morlet, som kun har lavet 2 kortfilm før denne.

Man kan allerede nu købe den på dvd uden undertekster via www.amazon.fr, men hvis man ikke forstår fransk, så må man væbne sig med tålmodighed til, der kommer en udgave med engelske eller danske undertekster.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg