‘Prometheus’ er nu rykket fra 9. marts 2012 til 8. juni 2012. Dvs. 20th Century Fox satser på at lave en sommer-blockbuster film.

Derudover er Michael Fassbinder – som forventet – officielt tilknyttet rollen som den nye ‘Bishop’-figur, som er en android. Fassbinder er en travl herre, og flere vil kende ham fra bl.a. ‘Eden Lake’, ‘300’, ‘Inglourious Basterds’ og den kommende ‘X-Men: First Class’.

Noomi Rapace skal som tidligere rapporteret spille hovedrollen som videnskabskvinden Elisabeth Shaw.

Vi afventer stadig et nyt plot.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.