Walking Dead-skaberen Robert Kirkman tager springet fra det lille til det store lærred med sci-fi thrilleren Air, som får Norman Reedus og Djimon Hounsou i hovedrollen.

Historien foregår i et underjordisk kryogen facilitet efter et atomnedfald gør atmosfæren ikke-åndbar. Air handler om to arbejdere (Reedus, Hounsou), der tager sig af det kryogenetisk sovende personale, der skal genetablere samfundet, men de kæmper for at bevare deres egen fornuft og liv, samt det ekstremt skrøbelige miljø i den sidste beboelig plads på jorden.

Filmen er skrevet af Christian Cantamessa og Chris Pasetto, og den bliver instrueret af Pasetto. Norman Reedus er med til at producere filmen sammen med Robert Kirkman.

Om forfatteren

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.