Udover en teaser trailer, som du kan se længere nede, så har Lionsgate også skubbet den amerikanske biografpremiere til Halloween. Dette betyder, at den alligevel ikke skal dyste imod ‘Paranormal Activity 2’, men i stedet Wes Craven’s ‘My Soul to Take’, som ligeledes er i 3D.

I “Saw VII”, hvor en dødbringende kamp er sat i spil over Jigsaws brutale arv, søger en gruppe af overlevende hjælp hos en selvhjælpsguru og en medoverlevende ved navn Bobby Dagen (Flanery), hvis egne dystre hemmeligheder sætter gang i en ny bølge af gruopvækkende scenarier.

Tobin Bell, Cary Elwes, Costas Mandylor, Betsy Russell og Sean Patrick Flannery medvirker bl.a., og den danske premiere er indtil videre sat til 4. november 2010.

Om forfatteren

  • Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.