Sony Pictures laver gyserfilmen The Bringing, der handler om Elisa Lam’s mystiske dødsfald på toppen af et hotel.

Man har ikke hørt så meget om den tragiske historie om canadiske Elisa Lam herhjemme, men i USA fyldte historien meget i medierne. Det skyldes, at omstændighederne er så mystiske, at sagen aldrig er opklaret – den er blot stemplet som et tragisk uheld.

Elisa var kun 21 år, og hun blev sidst set på Cecil Hotel i Los Angeles den 31. januar 2013. Hendes forældre meldte hende savnet, hvorefter hendes nøgne lig blev fundet i en vandtank (som blandt andet blev brugt til drikkevand) på taget af hotellet, og der havde liget ligget i 2 uger.

Elisa Lam video i elevator

Man har videooptagelser af hendes sidste minutter, hvor hun opfører sig højst besynderligt. Det er filmet via hotellets elevators sikkerhedskamera, og det ser ud som om, hun løber fra nogen eller noget. Det mærkelige er, at døren står åben hele tiden, hvilket er næsten 4 minutter. Derefter sker der mærkelige ting med Elisas krop, som du bliver nødt til at se, for det er ikke lige til at beskrive. Til sidst lukker elevatordøren. Hvorefter den åbner og lukker et par gange.

Se den lydløse video nedenfor.

En ansat fandt liget efter klager over vandtrykket i bygningen. Gæsterne havde drukket og badet i vandet gennem de 14 dage, hvor liget lå i vandet, hvilket i sig selv er lidt af en gyser.

Men det store spørgsmål er, hvordan hun er endt i vandtanken, som var 4½ meter høj og aflåst. For at komme ind i vandtanken skulle Elisa have passeret 2 låste og alarmerede døre (alle døre var dog stadig låst, og ingen alarmer var gået i gang). Og hendes tøj blev aldrig fundet.

Nu bliver historien lavet af Sony Pictures som en gyserfilm med titlen The Bringing, skrevet af Brandon og Phillip Murphy.

Det bliver spændende at se, hvad deres teori er.

Om forfatteren

  • Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.