SOULM8TE er en ny spinoff gyserfilm fra Blumhouse, der dermed udvider M3GAN-universet, som allerede har efterfølgeren M3GAN 2.0 på vej i 2025. Læs mere om Soulm8ate her!

Udover næste års efterfølger M3GAN 2.0, som kommer i biograferne den 26. juni 2025, vil M3GAN- universet også blive udvidet med en spinoff gyserfilm. Den kommer til at hedde SOULM8TE!

SOULM8TE bliver beskrevet som en “erotisk thriller i 90’er-stil” med et “nyt teknologisk twist,” og den kommer i de amerikanske biografer den 2. januar 2026. Vi skal derfor væbne os med lidt tålmodighed, men der kommer jo trods alt meget andet nyt i mellemtiden.

Ikke mindst, som før nævnt, opfølgeren til M3GAN, der kommer om et år. Se hvad du ellers kan glæde dig i 2025 til her: Nye gyserfilm i biografen i 2025 >

I SOULM8TE køber en mand en A.I. android for at kunne håndtere tabet af sin nyligt afdøde kone. I et forsøg på at skabe en “rigtig” partner, forvandler han desværre en harmløs kærlighedsrobot til en dødbringende soulmate.

James Wan bag SOULM8TE

James Wan har været med til at komme på historien sammen med hans hustru Ingrid Bisu og Rafael Jordan. Sidste gang James Wan og hans hustru skrev noget sammen, kom Malignant ud som slutprodukt.

Det er derfor ikke sådan, at vi klapper i vores små hænder over dét samarbejde. Dog må vi erkende, at Malignant delte vandene nærmest helt ekstremt, så folk enten elskede eller hadede filmen.

Instruktøren Kate Dolan (You Are Not My Mother) har dog skrevet det endelige manuskript til SOULM8TE, som hun skal instruere. Dét giver os lidt mere håb omkring denne udvidelse af M3GAN-universet.

Hun skrev og instruerede nemlig den irske gyserfilm You Are Not My Mother, som var hamrende effektiv og stilsikker. Så det giver store forhåbninger til SOULM8TE. Og så indrømmer vi da også blankt, at James Wan jo er mester i at skabe gyserfranchises ud fra ét gyserhit.

LÆS OGSÅ

En anden franchise med en spinoff er A Quiet Place med “Day One”-filmen >

Han har gjort det med henholdsvis SawInsidious, og hele The Conjuring-universet, der i dén grad også har spinoffs. At disse gyserfranchises indeholder både skidt og kanel, lever vi med. Det gælder dog nærmest alle franchises uanset genre. Forhåbentlig kan SOULM8TE levere noget, der batter!

Vi følger op, så snart vi ved, hvornår der kommer en dansk premieredato på denne nye gyserfilm.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg