Læsetid ca. < 1 minut

Marketing-trommerne for The Nun buldrer derudaf, og det seneste klip fra filmen er nu blevet forbudt på Youtube efter klager. Se klippet her.

Nu varer det ikke længe, før gyserfilmen The Nun får dansk biografpremiere. Det vælter ind med klip fra filmen, og et af dem har skabt en del problemer på Youtube.

Det omtalte klip varer kun 6 sekunder, og det har spillet før udvalgte videoer på Youtube, hvilket har resulteret i en række klager fra folk, der blev skræmte.

Se klippet nedenfor.

Hardcore gyserfans tænker nok “sikke noget pjat, det er da ikke skræmmende”. Men man skal huske på, at klippet blev afspillet som en reklame før andre videoer, så det har ikke nødvendigvis været gyserfans, der har set det.

Filmens plot er følgende:

Præsten Father Burke bliver sammen med den kommende nonne, Sister Irene, sendt til Rumænien for at undersøge det mystiske dødsfald af en nonne. Her finder de hurtigt ud af, at der er nogle uhellige hemmeligheder i Rumænien. De må kæmpe for livet og deres sjæle, da de kommer op imod en ond kraft i form af den dæmoniske nonne fra The Conjuring 2 / Nattens dæmoner 2.

The Nun får dansk premiere den 6. september 2018.

Du kan se traileren nedenfor.