Paramount Vantage har holdt deres epidemi thriller ‘Carriers’ tilbage i ca. 4 år – nu begynder der dog at ske noget, da de første billeder fra filmen har set dagens lys.
En dødelig virus har spredt sig over hele kloden. Smitten er overalt, ingen er sikre, og ingen kan stole på hinanden. Fire unge mennesker kører gennem USA med målet om at trække sig tilbage til en afsondret utopisk strand ved den Mexicanske Golf, hvor de stille og roligt kan vente på, at pandemien udfaser og overleve den apokalyptiske sygdom. ‘Carriers’ følger deres flugt gennem en surrealistisk og farlig verden, hvor love og regler ikke længere gælder.
Deres planer ødelægges, da deres bil går i stå på en isoleret vej, hvilket medfører en række begivenheder, som vil besegle skæbnen for hver af dem i en ubarmhjertig helvedesrejse gennem et landskab befolket af død og alternativt liv. Deres desperate tilbagetog bliver til en dødelig kamp mod smittede børn, morderiske læger, skøre overlevelses-typer, rabiate hunde – og endelig hinanden. Virusset er faktisk det mindste af deres problemer, eftersom forfærdelige valg skal foretages i lyset af den tabte menneskelighed.
Chris Pine, Lou Taylor Pucci, Piper Perabo og Emily VanCamp medvirker, og filmen er sat til at få premiere i de amerikanske biografer 4. september 2009. Det vides endnu ikke, om filmen kommer i de danske biografer.