Læsetid ca. 2 min.

The Curse of La Llorona kommer først næste år, men allerede nu kan du se den første trailer til gyserfilmen.

The Curse of La Llorona er produceret af James Wan, der er kendt som manden bag The Conjuring-universet, Insidious og Saw-filmene.

La Llorona er baseret på et mexicansk folklore om en grædende kvinde, der er et spøgelse, der mistede sine børn.

Den grædende kvinde – et tragisk, men skræmmende væsen fanget mellem himmel og helvede, og fanget af en frygtelig, selvskabt skæbne. Alene hendes navn har vækket rædsel i utallige generationer over hele verden. Som levende druknede hun sine børn i jalousi, men kastede sig i den rivende flod for at drukne de smertende tårer, der derfor nu flyder for evigt. Vé den, der hører hendes dødskald i natten, for han eller hun er fortabte.

La Llorona færdes i skyggerne, hvorfra hun betragter børnene, desperat efter at erstatte tabet af sine egne. Men efterhånden som århundrederne er gået, er hendes ønsker blevet stadigt mere grådige, og hendes metoder tilsvarende skræmmende. I halvfjerdsernes Los Angeles glider La Llorona gennem natten, og betragter de sovende børn. Da hun ignorerer de desperate advarsler fra en mor, der er mistænkt for børnemishandling, drages en ung socialarbejder og hendes egne små børn ind i et skræmmende mareridt. Deres eneste håb om at overleve La Lloronas evige vrede viser sig at være en desillusioneret præst og den mysticisme, han praktiserer for at holde det onde på afstand i det spinkle rum, hvor frygt og tro konfronterer hinanden…

Blandt de medvirkende ses Linda Cardellini, Patricia Velasquez og Sean Patrick Thomas. Filmen instrueres af debutanten Michael Chaves, der allerede har fået en ny tjans, da han skal instruere den kommende The Conjuring 3!

The Curse of La Llorona er sat til at få premiere i de danske biografer den 2. maj 2019.

Se traileren nedenfor.