Den franske horrorfilm ‘Dead Shadows’ viste os en flot poster forleden – den har nu fået frigivet en trailer, som slet ikke ser ringe ud!

Forleden skrev vi om den franske gyser ‘Dead Shadows’, og vi ventede spændt på en trailer. Vi skulle dog ikke vente længe, for den er allerede kommet nu.

‘Dead Shadows’ bliver vist til Cannes Filmfestivalen, der løber i perioden 11-22. maj, og den er sat til at få almindelig premiere i 2012.

Chris er en ung mand, hvis forældre blev brutalt dræbt for 11 år siden, på samme dag som Halleys komet kan ses fra jorden. I aften vil en ny komet kunne ses, og alle i Chris’ bygning gør klar til en fest for at fejre begivenheden. Der er endda en apokalypse-teori som går omkring.

Efterhånden som natten falder på, begynder Chris at opdage, at folk opfører sig underligt – og det lader til at være forbundet med kometen. Folk bliver desorienterede og voldelige, og der går ikke lang tid før de begynder at mutere til noget hinsides denne verden.

I en kamp for overlevelse må Chris forsøge at flygte fra sin bygning med hjælp fra nogle andre beboere – men vil de nå ud i live?

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg