Kan du huske den gamle alien serie ”V”, hvor Diana åd en hamster – og aliens tog ansigtet af og var øgler indenunder? Nu får serien en modernisering.

Aliens har invaderet USA igen – denne gang tirsdag aftens bedste tidsblok. Ifølge Nielsen ratings trak ABC’s ”V” 13,9 millioner seere, hvilket gav uventet konkurrence til den sædvanlige vinder af kl. 20, CBS’s NCIS. Det var den bedste premiere for en helt ny TV serie i år. Den forventes at blive vist i Danmark i 2010 på 6’eren.

Alien serien er en ny fortolkning baseret på de to miniserier, der blev vist på NBC i 1983 og 1984. Denne gang er det bl.a. Elizabeth Mitchell (’Lost’), Joel Gretsch (‘The 4400’), Morena Baccarin (‘Firefly’) og Scott Wolf (’Party of Five’), der medvirker.Verden vågner op til, at rumskibe svæver over de større byer. Rumvæsnerne siger, de kommer med fred, nogle tror dem dog ikke. Det lokale politis agent Erica Evans tror, at rumvæsnerne har planer om at infiltrere regeringen i et komplot om at overtage jorden. Erica går med i modstandsgruppen, der også omfatter Ryan, et rumvæsen der vil redde menneskene. Rumvæsnerne rekruterer dog jordens ungdom – bl.a. Ericas søn, der tjener som en hemmelig spion.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg