Der bliver løbende knyttet flere og flere stjernenavne til Lars Von Triers dommedagsfilm ‘Melancholia’ – seneste store navn er John Hurt.

Udover John Hurt er Kirsten Dunst, Charlotte Gainsbourg (Antichrist), Kiefer Sutherland (Lost Boys, Mirrors), Charlotte Rampling (Angel Heart), Alexander Skarsgard (“True Blood”), Stellan Skarsgard (Exorcist: The Beginning, Waz) og Udo Kier (Suspiria) tilknyttet filmen.

Titlen ‘Melancholia’ henviser til planeten Melancholia, som er en kæmpe planet, der er faretruende tæt på Jorden. Trier har tidligere udtalt “No more happy endings” i forbindelse med filmen, så linjen er lagt – men jeg ved heller ikke lige om jeg ville forvente, at den mand skulle lave glade film…

Lars Von Trier instruerer filmen, som er baseret på hans eget manuskript og har et budget på $7,5 millioner. Optagelserne begynder i Trollhättan, Sverige 19. juli i år.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg