22. maj 2009

HeavenofHorror.dk er et dansk website for alle, der elsker horror-/gyser-genren, og med længsel venter på, at det sidste nye hit lander i de danske biografer – eller bare udkommer på DVD, så den endelig kan blive set.

”Der findes mange gode danske filmsites, og i udlandet er der en håndfuld rigtige gode horror websites, men hidtil har vi manglet et bredt dansk website, som sætter fokus på, hvad der foregår i denne genre i filmverdenen.” siger en af iværksætterne, som går under det passende navn HorrorDiva. ”Vi har ofte talt om, at et sådan site manglede i Danmark, og nu besluttede vi, at ventetiden skulle være slut, så vi kastede os selv over opgaven, og resultatet er Heaven of Horror.”

Der vil ikke være dybdegående analyser, lange rapportager eller omtale og anmeldelser af gamle kultklassikere. Undtagelsen kan være, når det er relevant i forhold til en ny gyserfilm, såsom de mange remakes, der løbende udkommer. Desuden findes der allerede andre (også danske) websites, der dækker det bredere horror-spektrum med filmvidenskabelig indgangsvinkel. Derfor har vi ønsket – og savnet – noget andet; Et overblik med nyt fra genren og daglige opdateringer.

Nyheder, anmeldelser og spændende rygter

Med dette website skal de danske gyserfans bare kigge ét sted for at få omtale og anmeldelser af alle relevante film i genren. Desuden vil Heaven of Horror indeholde en nyhedsoversigt, så alle kan holde sig opdateret med nyheder, rygter og anden trivia om, hvad der er på vej. Hold derfor øje med websitet, så du ikke går glip af en helvedes god konkurrence eller bare sidste nyt om din yndlingsinstruktørs næste gyserfilm.

Yderligere information eller spørgsmål kan rettes til Heaven of Horror på:
info(at)heavenofhorror.dk

Heaven of Horror | c/o ADELHOU | Kløverbo 8 | 2665 Vallensbæk Strand 

De gyseligste hilsner,

Nadja & Karina

Nadja “HorrorDiva” Houmøller
HorrorDiva aka Nadja Houmøller
Karina “ScreamQueen” Adelgaard
ScreamQueen aka Karina Adelgaard