En morgen i 1940, gik hele befolkningen i Friar, New Hampshire – 572 mennesker – sammen ud af en kroget bjergsti og ud i naturen. De efterlod deres tøj, deres penge, alle deres værdier. Selv deres hunde blev forladt, bundet til stolper for at sulte. Ingen ved hvorfor. Det eneste spor, der var, var ordet “YELLOWBRICKROAD”  som var skrevet på en sten ind mod skoven.

En eftersøgning blev sat igang med den amerikanske hær, som til sidst fandt resterne af næsten 300 af Friar’s befolkning. Mange var frosset ihjel. Andre var brutalt blevet slagtet. Ligene af de resterende borgere er stadig forsvundet.

I årenes løb er det lykkedes at dække det hele ind under en sammenflettet historie af legender og eventyr. Byen er langsomt ved at blive genopbygget, men naturen omkring byen er stadig uudforsket for de lokale. I 2008 blev koordinaterne for “YELLOWBRICKROAD” stien tastet ind i GPS’en og den første officielle ekspedition gennem den mørke og snoede vildmark vil forsøge at løse mysteriet om de forsvundne borgere fra Friar… og nå til enden af sporet!

FAKTA

  • DVD/BD-premiere: 25-07-2011, region 2 UK
  • Genre: Horror, Thriller
  • Instruktør: Andy Mitton & Jesse Holland
  • Medvirkende: Michael Laurino, Anessa Ramsey, Alex Draper, Cassidy Freeman, Clark Freeman, Tara Giordano, Sam Elmore, Laura Heisler, Lee Wilkof m.fl.