Vi har tidligere set, at ‘Orphan’, ‘Case 39’ og ‘Jennifer’s Body’ blev taget af plakaten, inden de overhovedet fik en chance.

Denne gang er det ‘The Box’ med Cameron Diaz, James Marsden og Frank Langella i hovedrollerne, der er fjernet fra dansk biografdistribution. Den har ellers ikke engang haft premiere i USA endnu, da den først har det til Halloween. Men det skyldes nok at alle andre gysere kikser med billetsalget, at denne gyser nærmest er opgivet på forhånd herhjemme.

En god nyhed er dog, at ‘Jennifer’s Body’ vises d. 30. oktober i udvalgte Nordisk Film biografer. Det samme gælder en forpremiere på ‘Paranormal Activity’ samme dag. Du skal blot søge på datoen 30. oktober på kino.dk.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg