Der er eksamensafslutning og Sandy Channing, den populære klasseformand for hendes high school, bør nyde den tid af hendes liv. Men da hendes venner begynder at forsvinde, opdager Sandy, at de har uden at vide det har vækket en hævngerrig ånd fra en pige, de krænkede for længe siden. Én efter én dør hvert offer, og alle spor af deres eksistens slettes på mystisk vis. De er glemt af alle andre end Sandy, der skal fremfinde en mørk hemmelighed fra hendes egen fortid, før det er for sent.

Filmen er instrueret af debutanten Tyler Oliver, som også har været med til at skrive den.

Castet består af diverse unge amerikanske tv-skuespillere, som nok ikke er så kendte herhjemme, såsom Carly Schroeder (‘Mean Creek’) og så Cody Linley, Brie Gabrielle, Chloe Bridges, Jillian Murray og Sean Wing, som primært er fra serierne ‘Hannah Montana’ og ‘Drake and Josh’.

Om forfatteren

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.