Paranormal Actitivity 5 var sat til at få premiere oktober 2014, men nu udtaler Edward Ryan fra Paramount Pictures International ved CineEurope, at filmen først kommer ud i løbet af 2016.

Det vil sige, at vi højst sandsynligt ingen PA-film får i 2015, og i 2014 fik vi kun afstikkeren Paranormal Activity: The Marked Ones, der dog hang fint sammen med de andre film.

Paramount Pictures har endnu ikke officielt bekræftet dette, så vi afventer en endelig afklaring.

En anden interessant ting, der kom frem ved CineEurope var dog også, at der kommer en fortsættelse til Hansel and Gretel: Witch Hunters i 2016.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.