Det er ikke så tit, det sker, men der er kommet to nye titler ind på kommende biografilm listen. De er begge i den sjove ende af skalaen.

Gyserkomedierne The Kitchen Sink og Scouts vs. Zombies kommer højst sandsynligt i de danske biografer i 1. kvartal af 2015 (med mindre de bomber på det amerikanske marked og efterfølgende droppes på det danske marked).

The Kitchen Sink handler om tre teenagere, der danner et noget aparte venskab. De består nemlig af en vampyr, en zombie og et menneske. Vampyrerne, zombierne og menneskerne boede i fred og fordragelighed i byen Dillford, men en dag kommer der en fjende udefra og bringer krig og kaos med til den lille by. Pludselig ligger alle i krig med alle, og nu er det op til de tre teenagere at bringe orden tilbage i deres lille samfund.
Biografpremiere: 29-01-2015

Scouts vs. Zombies handler om tre spejdere, der på deres sidste campingtur finder den sande mening med venskab, da de må stå sammen for at beskytte deres by mod zombier.
Biografpremiere: 12-03-2015

Frister nogle af filmene?

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.