Franskmændende har gennem længere tid leveret flere lækre og uhyggelige film til os, og nu er der en ny på vej i stil med ‘The Others’ og ‘The Orphanage’.

Frankrig 1922. Suzanne, en ung forfatter der mangler inspiration, isolerer sig på landet for at skrive sin nye bog. Da Suzanne opdager et lukket rum i kælderen af huset, begynder hun pludselig at skrive legende let. Visioner og mareridt rammer hende snart, mens de lokales bekymringer vokser, da flere små piger på mystisk vis forsvinder…

‘Behind the Walls’ som originalt hedder ‘Derriere Les Murs’ er instrueret af Julien Lacombe & Pascal Sid, og den er skudt i 3D.

I filmen medvirker bl.a. Laetitia Casta, Thierry Neuvic, Roger Dumas, Anne Loiret m.fl. Den har premiere i Frankrig 6. juli, men ingen lyd om hvornår vi evt. får chancen for at se den. Mon ikke vi skal satse på en DVD engang ude i fremtiden…

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.