Hvilke gyserfilm kommer der på Netflix i februar 2023? Her er en liste over gyserfilm, thrillere, true crime og science fiction-film & serier, der kommer på Netflix i februar 2023.

Listen over gyserfilm, thrillere, true crime & sci-fi film samt serier på Netflix i februar 2023 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne fra Netflix, og titlerne kan også blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

Netflix’ egne titler har normalt premiere kl. 9 dansk tid, mens titler de køber fra andre ofte har premiere tidligere på dagen.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

The Bunker Game (2022)

Premiere den 1. februar 2023

De medvirkende i et live-action-rollespil, hvor deltagerne skal spille overlevende efter en atomkrig, lukkes inde i en bunker og bliver ufrivilligt en del et forskruet spil.

Them / Ils (2006)

Premiere den 1. februar 2023 (OBS! Ikke med dansk kontoindstilling, og ingen danske undertekster)

Clementine er skolelærerinde og på vej hjem, da hun ser en forladt bil i vejkanten, lykkeligt uvidende om hvilken skæbne, dens kvindelige ejer og hendes teenagedatter blev udsat for natten i forvejen. Clementine bor sammen med Lucas i et stort hus, beliggende afsondret for omverden i en mørk skov. Først på aftenen begynder telefonen at ringe, siden tænder tv’et øjensynligt sig selv, før en strømafbrydelse indhyller huset i total mørke og lurende rædsel. Natten er først lige begyndt, da Clementine og Lucas må se sig selv helt og aldeles overladt til DEM.

Last Seen Alive (2022)

Premiere den 1. februar 2023

Wills ekskone forsvinder på mystisk vis på en tankstation, og politiet tror, at Will står bag. Fast besluttet på at finde hende dykker han ned i byens underverden, i en hårrejsende kamp mod uret.

Vikingulven / Viking Wolf (2023)

Premiere den 3. februar 2023

En teenager begynder at få mystiske syn og have bizarre ønsker efter at have overværet et grotesk mord til en fest i sin nye by.

Læs vores VIKINGULVEN anmeldelse >

Infiesto (2023)

Premiere den 3. februar 2023

Mens coronavirussen vender op og ned på deres liv, søger to detektiver stædigt efter de ansvarlige bag en bortførelse, som de indser er en del af et dystert mønster.

Læs vores INFIESTO anmeldelse >

Crisis (2021)

Premiere den 3. februar 2023

En narkobetjent, der arbejder undercover, en forsker og en sørgende singlemors historier tager alle udgangspunkt i den dødbringende opioidepidemi.

DU / You: Sæson 4 – del 1 (2023)

Premiere den 9. februar 2023

Joe starter på ny i London og lover at begrave fortiden og være sit bedste jeg. Men på den ujævne vej til forløsning begynder en ny besættelse at tage fat.

Læs vores YOU S4 anmeldelse >

When Missing Turns to Murder: Sæson 2

Premiere den 10. februar 2023

Ved hjælp af vidneudsagn fra familie og venner ser denne dokumentarserie på sager i Storbritannien, hvor efterforskningen af forsvundne personer forværrede situationen.

Re/Member (2022)

Premiere den 14. februar 2023

Seks skoleelever, der er fanget i en morderisk tidssløjfe, skal finde de spredte rester af et ukendt offer for at bryde forbandelsen og endelig få morgendagen at se.

Læs vores RE/MEMBER anmeldelse >

Red Rose: Sæson 1 (2022)

Premiere den 15. februar 2023

En umage flok teenagere går en skræmmende sommer i møde efter at have downloadet en app, der stiller farlige krav med livsfarlige konsekvenser.

Læs vores RED ROSE anmeldelse >

Possessed / Rasuk (2022)

Premiere den 15. februar 2023 (kun med engelsk sprogindstilling)

Possessed follows a group of college students who encounter a terrifying incident during a picnic by a river near their campus. When one of them is possessed by a malicious supernatural entity, he starts attacking the rest of them, turning them into mindless, aggressive monsters.

Læs vores engelske POSSESSED anmeldelse >

The Womb (2022)

Premiere den 16. februar 2023 (kun med engelsk sprogindstilling)

Grappling with an unplanned pregnancy, a woman turns in desperation to a mysterious older couple who promise to take care of her baby.

Læs vores engelske THE WOMB anmeldelse >

Curve (2015)

Premiere den 16. februar 2023

En ung kommende brud forsøger at ryste en sadistisk blaffer af og kører i grøften. Pludselig befinder hun sig i en uhyggelig kamp på liv og død.

Læs vores Curve anmeldelse >

Unlocked (2023)

Premiere den 17. februar 2023 

En kvindes liv vendes på hovedet, da en farlig mand får fat i hendes tabte mobiltelefon og bruger den til at holde øje med alt, hvad hun foretager sig.

Læs vores UNLOCKED anmeldelse >

The Strays (2023)

Premiere den 22. februar 2023 

En sort kvindes nøje tilrettelagte liv fuldt af privilegier begynder at falde fra hinanden, da to fremmede dukker op i den idylliske forstad, hvor hun bor.

Læs vores THE STRAYS anmeldelse >

Triptykon / Triptych: Sæson 1 (2023)

Premiere den 22. februar 2023 

En skarp efterforsker finder ud af, at hun er en af tre trillinger, og drager ud på en farefuld rejse for at afdække sandheden om sin fortid.

Læs vores engelske TRIPTYCH anmeldelse >

Murdaugh Murders: A Southern Scandal (Dokuserie)

Premiere den 22. februar 2023 

Chokerende tragedier splitter et ellers fasttømret lokalsamfund i South Carolina og udstiller en magtfuld families uhyggelige hemmeligheder.

Læs vores engelske MURDAUGH MURDERS anmeldelse >

10 Days of a Good Man (2023)

Premiere den 22. februar 2023 

En tidligere advokat, der nu arbejder som privatdetektiv, tager en sag om en forsvundet person, hvilket fører ham ud på en uventet og livsændrende mission.

We Have a Ghost (2023)

Premiere den 24. februar 2023 

Kevins familie går viralt efter at have opdaget spøgelset Ernest i deres nye hjem. Men da Kevin hjælper Ernest med at undersøge hans fortid, bliver de mål for CIA.

Læs vores WE HAVE A GHOST anmeldelse >

Who Were We Running From? Sæson 1 (2023)

Premiere den 24. februar 2023 – er flyttet til 24. marts!

En mor med en mystisk fortid må leve som flygtning uden navn. Sammen med sin datter tager hun fra hotel til hotel, og alle omkring dem bliver opfattet som en trussel.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.