Dem der har en forkærlighed for spanske gyserfilm, er måske interesseret i et vide, at der er en ny gyser på vej.

Samuel Jimenez (‘Linko’) instrurerer ‘El Pantano’, som produceres af Victor Masip, og har Jose Mellinas, David Guardia og Anna Hidalgo i hovedrollerne.

Filmen, der påstår at være “baseret på virkelige begivenheder”, omhandler en gruppe mennesker, der bliver forfulgt af en fremmed i en mørk og fugtig sump.

Produktionen af filmen forventes at være færdig og klar til den spanske Sitges Filmfestivalen 2010, som foregår 7-17.- oktober 2010. Der vil den bl.a. komme i selskab med ‘Julia’s Eyes’, som bliver åbningsfilmen.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg