En ny britisk thriller, som kombinerer elementer fra ‘Cube’ og ‘The Killing Rom’ er undervejs.
Otte talentfulde kandidater har nået den sidste fase af udvælgelsen til et job hos et mystisk og magtfuldt firma. De kommer ind i et rum uden vinduer, og en tilsynsførende giver dem 80 minutter til at besvare et simpelt spørgsmål. Han opridser tre regler, de skal adlyde, eller de vil blive udelukket: De må ikke tale med ham eller den væbnede vagt ved døren – de må ikke ødelægge deres papirer og heller ikke forlade lokalet. Han starter stopuret og forlader lokalet. Kandidaterne vender deres papirer og ser, at de er helt blanke…
Filmen er skrevet og instrueret af Stuart Hazeldine. Luke Mably (28 Days Later), Colin Salmon (Resident Evil), Jimi Mistry (2012), Nathalie Cox (Clash of the Titans) og stuntmanden Chris Carey medvirker blandt andet. Filmen udkommer i biografen i UK 8. januar 2010.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg