På papiret lyder det fuldstændig vanvittigt; En iransk vampyr-western i sort/hvid. Men ikke desto mindre er A Girl Walks Home Alone at Night blevet et kæmpe hit i udlandet og har i skrivende stund en IMDb rating på 7.1. Det skal så også siges, at filmen er amerikansk produceret og filmet  i Californien.

Vi danskere får nu chancen for at se A Girl Walks Home Alone at Night i biografen, hvor REEL PICTURES har købt den hjem til premiere den 9. juli 2015.

Plottet lyder:

Den iranske spøgelsesby Bad City er et sted, der oser af død og ensomhed. Byens borgere er uvidende om, at de bliver forfulgt af en ensom vampyr.

Se traileren nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg