The Mist, baseret på Stephen King’s bog, blev i 2007 til en fantastisk film, instrueret af Frank Darabont. Nu kommer der så en tv-serie baseret på bogen.

The Mist serien skal faktisk skrives en dansker, nemlig Christian Torpe, som bl.a. står også bag Rita og Lærkevej.

Dermed er det nu anden dansker, der skal lave et Stephen King projekt. Nikolaj Arcel er i fuld gang med at lave mega projektet The Dark Tower, der kommer i biograferne i 2017.

The Mist handler om en mystisk tåge, med underlige bevægelser og unaturlige lyde, der begynder at snige sig ind på en lille by, og snart er alle beboerne fanget og adskilt fra resten af verden.

The Weinstein Company’s Dimension Television står bag udviklingen af tvserien, og Stephen King har allerede blåstemplet projektet.

Læs vores anmeldelse af The Mist tv-serien >

Se traileren til tv-serien her >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg