Endelig er der kommet en trailer til genindspilningen af ‘A Nightmare on Elm Street’.

Traileren viser os den nye Freddy, denne gang spillet af Jackie Earle Haley, lidt tydligere, end vi tidligere har set ham på billeder. Filmen er instrueret af Samuel Bayer, som ellers er kendt primært for at lave musikvideoer.

Premieredatoen i USA er sat til 30. april 2010 – om vi kan forvente at se den herhjemme er ikke til at vide, sådan som det går for gysere i danske biografer for tiden.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.