Vi har længe hørt, at Neve ikke var interesseret i at være med i endnu en Scream film, men nu er det lykkedes at overtale hende.

Ifølge Variety begynder optagelserne i april/maj 2010, og Wes Craven er i forhandlinger om at instruere.

Courteney Cox og David Arquette er allerede tilknyttet projektet, så nu afventer vi hvad Kevin Williamson finder på med manuskriptet. Han har tidligere udtalt, at han gik helt i stå, da Neve Campbell ikke ville være med, da han havde en idé med hende i den centrale rolle. Nu er den idé nok på banen igen.

Variety skriver videre om en masse fremtidige gysere, der er i støbeskeen hos Dimension – bl.a. ‘Hellraiser’ og ‘Scanners’ i 3D samt genindspilninger af ‘Short Circuit’ og ‘An American Werewolf in London’.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.