Vi kan vist godt blive enige om, at gyserfilm med mærkelige børn kan være noget af det mest uhyggelige… Hvad siger du så til en række uhyggelige historier fra det virkelige liv om børn og deres usynlige venner?

Læs her nogle ganske skræmmende historier, som er kommet på Reddit, efter en mor skrev og spurgte, hvad det meste uhyggelige var, folk havde hørt deres børn fortælle om deres usynlige venner.

Gyserhistorie fra det virkelige liv - 1

Gyserhistorie fra det virkelige liv - 2

Gyserhistorie fra det virkelige liv - 3

Gyserhistorie fra det virkelige liv - 4

Gyserhistorie fra det virkelige liv - 5

Gyserhistorie fra det virkelige liv - 7

Gyserhistorie fra det virkelige liv - 7

Har du oplevet noget lignende?

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.