Sundance Film Festival kører netop for fulde drøn, og Netflix har allerede haft pungen oppe og sikret sig de globale rettigheder til den iranske gyserfilm Under the Shadow, der sammenlignes med sidste års succes The Babadook.

Under the Shadow er skrevet og instrueret af iraneren Babak Anvari og har følgende plot:

Teheran, 1988: Mens Iran-Irak-krigen buldrer på sit ottende år, bliver en mor og datter langsomt nedbrudt af bomberne, der rammer byen, kombineret med landets blodige revolution. Men oven i dette må de også kæmpe for at holde sammen midt i rædslerne, mens en mystisk ondskab er kommet indenfor i deres lejlighed.

Filmen får global premiere på Netflix senere i år, kort efter den får VOD- og biografpremiere. Datoerne kendes endnu ikke.

Se et klip fra filmen nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg