SCARYO er en helt ny dansk streamingtjeneste for gyserfilm og genrefilm, og den er netop nu blevet lanceret. Den bliver løbende udvidet med flere film, og de fleste er med i selve abonnementet. Læs mere om SCARYO her på siden!

Vi har i noget tid vidst, at Danmark ville få en ny streamingtjeneste for gyserfilm, og nu er den her endelig! SCARYO er en danskudviklet streamingtjeneste, som kan sammenlignes med den amerikanske streamingtjeneste Shudder.

Det vil sige, at de fokuserer på gyser-, horrorfilm, thrillere samt genrefilm.

Du finder den nye streamingtjeneste på scaryo.tv

Nedenfor kan du læse et skriv fra dem selv:

Horrorfans!

I kan nu som de første få adgang til at prøve SCARYO – Danmarks nye streamingtjeneste for gyser- og horrorfilm. Vi er to gutter som i halvandet år har knoklet med dette start up projekt, og vi er nu klar til at lukke jer ind og prøve det af.

Vi håber at I har lyst til at støtte os og vores projekt – og vi vil være meget taknemmelige for enhver form for feedback og spørgsmål. Vi følger også med i kommentarerne, og svarer på hvad der end måtte komme.

Hvorfor SCARYO?

Hvert år bliver der produceret hundredvis af gyser- og horrorfilm. Film som ikke kommer i biffen og som de større streamingtjenester ikke tager ind. Det synes vi er synd.

Vi vil gerne være med til at få en masse film ud – nye som gamle – store som små.

Derfor har vi lavet SCARYO.

Vi starter med ca. 400 film – og vi har allerede mere end 500 film i pipeline. Så vi fortsætter med at lægge mange flere på, efterhånden som vi får dem fra distributørerne. Og så knokler vi på for at få endnu flere aftaler i hus, med nye distributører og producenter.

Hvis I har ideer til hvilke film vi skal kigge efter, og i hvilke subgenrer og sprog – så sig endelig til.

Hvordan virker det?

Hos os bestemmer du selv hvordan du vil se film. Abonnement eller leje.

Du skal oprette dig som medlem, og herefter kan du vælge at tegne et abonnement, eller leje filmene enkeltvis.

Abonnementet koster 69 kr./md. og giver adgang til langt størstedelen af vores film.

Der vil være nogle film, som ikke kan være en del af abonnementet, så de skal lejes. Det er distributørerne vi arbejder sammen med, som afgør hvilke film vi må tilbyde som et del af abonnementet. Løbende vil vil dog kunne tilføje nogle af disse film til abonnementet, efterhånden som de får en vis alder.

Prøv det af og giv lyd

Vi er nye og vi er små. Det er ikke en undskyldning for at være utjekkede, så hvis du har kommentarer, forslag eller spørgsmål – så giv endelig lyd!

Vi håber at I vil støtte op om projektet – så vi kan være med til at spolere jeres nattesøvn, og give jer nogle uhyggelige oplevelser 🙂

Morten & Steffen
SCARYO

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.