Udover ‘La Horde’ byder Frankrig i år også på gyseren ‘Le Meute’ (The Pack) til december.

Filmen er skrevet og instrueret af debutanten Frank Richard og producerne bag ‘Inside’ (À l’intérieur) står også bag denne gang. Medvirkende tæller bl.a. Émilie Dequenne, Yolande Moreau – og Phillipe Nahon, som nogle nok vil genkende som morderen fra ‘Haute Tension’. Filmen har premiere i Frankrig i december 2009.

Charlotte kører en dag gennem et øde landdistrikt, og samler på vejen en blaffer op ved navn Max. De holder ind ved et lastbil-stop, drevet af en kvinde ved navn Spack. Da Max forsvinder i baren, beslutter Charlotte sig for at undersøge det nærmere, og tingene udvikler sig drastisk. Charlotte befinder sig midt i Spack’s grusomme menneskefarm med andre fanger, semi-levende eller døde, der opdrættes for at blive fodret til Spack’s “børn” – en horde af blodtørstige væsner, der kommer op af jorden hver nat for at fodre på frisk menneskeblod.

Vi venter spændt på traileren!

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg